Udlejning af personale og udstyr

Udlejning hos MaxVolume

IMG 20150227 232423107103148

Mobildiskotek MaxVolume er et af landets førende mobildiskoteker med udlejning af musik, lys og personale i top klasse! Vi spiller til store såvel som små arrangementer. Vil du gerne tilføre et unikt touch til en fest, event, messe eller et promotion-arrangement, leverer vi et fantastisk lys- og lydshow hver eneste gang.

Lad os peppe jeres fest op gøre den mindeværdig! Som vist har vi bred erfaring med fester for både ung som gammel, privat som erhverv, og vi er drøngode til det.

Vi sørger for udlejning af udstyr i top kvalitet og personale, som ved, hvad der skal til for at skabe god stemning og service i verdensklasse!

Klik videre og læs mere om vores ydelser og vores fordelagtige priser.

Ungdomsfest

Til Ungdomsfest / Skole- & Gymnasiefester

Mobildiskotek MaxVolume har stor erfaring indenfor ungdomsfester. Vi kan garanteret medvirke til, at jeres fest bliver årets fest med et utrolig flot lyd- og lysshow samt erfarne og professionelle DJ’s, som udvælger de nye og kendte tracks.

mere
Mobildiskotek til Firmafest

Til Firmafester

Med en stor referenceliste, og det rette udstyr sikre vi dig, at jeres firmafest forløber som planlagt. Med udlejning af DJs, som kan spille alt fra det nyeste radio til det gode gamle 80’er musik og alt imellem, har du sikret dig dit brede publikum og et fyldt dansegulv.

Mobildiskotek Firmafest
DJ til Voksenfest

Til Voksenfest / Bryllup

Mobildiskotek MaxVolume har stor erfaring indenfor voksenfester og især brylluper med et modent publikum. Med et diskret setup, og en dygtig DJ har du sikret dig, at dansegulvet er fyldt. Du får musik som alle kan danse til. Vores dygtige DJs spiller alt fra 80’er musik, internationalt og det nyeste radio hits. Alt efter jeres ønske!

mere
Maxvolume mobildiskotek fest med lysshow

Til Julefrokosten

Mobildiskotek MaxVolume tilbyder et velkvalificeret mobildiskotek til Julefrokosten med mulighed for udlejning af udstyr oveni. Det spiller ingen rolle om det er for private eller erhverv. Med den rette DJ og det perfekt lyd- og lys setup sikre vi jer en god stemning og et fyldt dansegulv.

mere
Lej eventpersonale

Eventpiger og bartendere

En eventpige er den perfekte måde, hvorpå du kan øge omsætningen til din fest eller event. En eventpige kan også skabe opmærksomhed omkring kommende events eller trække potentielle kunder til på en messe. Hos Mobildiskotek MaxVolume har vi samlet et team af professionelle eventpiger, der løser enhver opgave. Få mere information her.
Vi tilbyder også et team af bartendere, der kan stå i baren og sælge drikkevarer natten lang. Det er en hurtig og nem vej til et væld af cocktails og drinks, som dine gæster vil elske. Du vil med stor tilfredshed kunne mærke det på bundlinjen. Læs mere om vores bartenderkoncept her.

mere
1025631 581794048531300 1042987013 o11 500x250

Dørmænd

Mangler du en dørmand til en fest, event, messe eller andet, kan Mobildiskotek MaxVolume hjælpe. Vi udlejer professionelle dørmænd, der har stor erfaring med branchen. Her kan de løse et væld af opgaver. Hvad enten du har brug for en dørmand til en privatfest eller mangler én til at stå i døren til en eksklusiv event. Få mere information her. Udlejning af dørmænd er noget, vi tilbyder, så du kan sætte sikkerheden først overfor dine gæster.

mere
Mobildiskoteksudstyr til bryllup og fest

Udlejning af udstyr

Har du styr på at vende plader og skabe en fantastisk stemning til en fest eller event, men mangler du det rette udstyr? I så fald har vi løsningen til dig. Hos Mobildiskotek MaxVolume udlejer vi vores sortiment af kvalitetsudstyr, så du kan fremvise dine talenter som DJ natten lang. Du kan læse mere om vores service her. Vi sørger for en effektiv udlejning med dertilhørende rådgivning og løbende kommunikation.

mere
Skolefest fra MaxVolume mobildiskotek

Reparation & Service

Mobildiskotek MaxVolume har mere at byde på end et fantastisk team af DJ’s, eventpiger, bartendere og dørmænd. V tilbyder også at reparere og servicere diskoteksudstyr såsom scannere, DJ-pulte, lydanlæg, miksere, forstærkere og meget mere. Vi udfører også service og vedligeholdelse hos restauranter, caféer og diskoteker. Ønsker du en lignende aftale, finder du mere information her.

mere