Udlejning af personale og udstyr

Mobildiskotek MaxVolume er et af landets førende mobildiskoteker, og vi spiller til store såvel som små arrangementer – vil du gerne tilføre et unikt touch til en fest, event, messe eller et promotion-arrangement, leverer vi et fantastisk lys- og lydshow hver eneste gang.

Klik videre og læs mere om vores ydelser og vores fordelagtige priser.

youth party

Til Ungdomsfest / Skole- & Gymnasiefester

Mobildiskotek MaxVolume har stor erfaring indenfor ungdomsfester, og kan garanteret medvirke til, at jeres fest bliver årets fest med et utrolig flot lyd- og lysshow samt erfarne og professionelle djs, som udvælger de nye og kendte tracks.

mere
party images

Til Firmafester

Med en stor referenceliste, og det rette udstyr sikre vi dig, at jeres firmafest forløber som planlagt. Med DJs som kan spille alt fra det nyeste radio til det gode gamle 80’er musik og alt imellem har du sikret dig dit brede publikum og et fyldt dansegulv.

mere
party dance image

Til Voksenfest / Bryllup

Mobildiskotek MaxVolume har stor erfaring indenfor voksenfester og især brylluper med et modent publikum. Med et diskret setup, og en dygtig DJ har du sikret dig, at dansegulvet er fyldt og en musik som alle kan være med til. Vores dygtige DJs spiller alt fra 80’er musik, internationalt og det nyeste radio hits. Alt efter jeres ønske!

mere

Til Julefrokosten

Mobildiskotek MaxVolume ApS tilbyder velkvalificeret mobildiskotek til Julefrokosten omend det er for private eller erhverv. Med den rette DJ og det perfekt lyd- og lys setup sikre vi jer en god stemning og et fyldt dansegulv.

mere
rent event staff

Eventpiger og bartendere

En eventpige er den perfekte måde at øge omsætningen til din fest eller event – en eventpige kan også skabe opmærksomhed omkring kommende events eller trække potentielle kunder til på en messe. Hos Mobildiskotek MaxVolume har vi samlet et team af professionelle eventpiger, der løser enhver opgave. Få mere information her.
Vi tilbyder også et team af bartendere, der kan stå i baren og sælge drikkevarer natten lang – det er en hurtig og nem vej til et væld af cocktails og drinks, som dine gæster vil elske, og du vil kunne mærke det på bundlinjen. Læs mere om vores bartenderkoncept her.

mere
dj images

Dørmænd

Mangler du en dørmand til en fest, event, messe eller andet, kan Mobildiskotek MaxVolume hjælpe. Vi tilbyder at udleje professionelle dørmænd, der har stor erfaring med branchen, og de kan løse et væld af opgaver – hvad enten du har brug for en dørmand til en privatfest eller mangler én til at stå i døren til en eksklusiv event. Få mere information her.

mere
dj images

Udlejning af udstyr

Har du styr på at vende plader og skabe en fantastisk stemning til en fest eller event, men mangler du det rette udstyr, har vi løsningen til dig. Hos Mobildiskotek MaxVolume tilbyder vi at udleje vores sortiment af kvalitetsudstyr, så du kan fremvise dine talenter som DJ natten lang – du kan læse mere om vores service her.

mere
school dance party

Reparation & Service

Mobildiskotek MaxVolume har mere at byde på end et fantastisk team af DJ’s, eventpiger, bartendere og dørmænd, da vi også tilbyder at reparere og servicere diskoteksudstyr såsom scannere, DJ-pulte, lydanlæg, miksere, forstærkere og meget mere – vi udfører også service og vedligeholdelse hos restauranter, caféer og diskoteker, og ønsker du en lignende aftale, finder du mere information her.

mere