PROFIL

VELKOMMEN HOS MAXVOLUME

Vores profil har siden 2009 været en integreret del af underholdningsindustrien og tilbyder en række af professionelle løsninger inden for diskoteks- og nattelivsbranchen – fra mobildiskotek og eventpersonale til udlejning af udstyr og service og installation af DJ-udstyr og lys- og lydanlæg.

MaxVolume ApS er grundlagt af Marc Giversen, og under hans ledelse har virksomheden skabt et af Danmarks førende mobildiskoteker og et professionelt eventbureau med en stab af autoriserede dørmænd og dygtige eventpiger og bartendere. MaxVolume ApS kan derfor sammensætte en unik festpakke eller eventkoncept med alt fra DJ’s og lysshow til dørmænd, bartendere og eventpiger.

MaxVolume ApS har derudover stor erfaring med at servicere og installere lyd- og lysudstyr, og kundebasen tæller nogle af Danmarks største og førende diskoteker, natklubber og restauranter. MaxVolume ApS går aldrig på kompromis med god service, så professionelle løsninger, attraktive priser og en stor fokus på kundepleje er altid en del af pakken hos os.

 

Marc Giversen

Adm. direktør