PROFIL

VELKOMMEN HOS MAXVOLUME

Mobildiskotek MaxVolume ApS DK107103158

Vores profil har siden 2009 været en integreret del af underholdningsindustrien og tilbyder en række af professionelle løsninger inden for diskoteks- og nattelivsbranchen – fra mobildiskotek og eventpersonale til udlejning af udstyr og service og installation af DJ-udstyr og lys- og lydanlæg.

MaxVolume ApS er grundlagt i 2010, og har sidenhen skabt et af Danmarks førende mobildiskoteker. Vi er et professionelt eventbureau med en stab af autoriserede dørmænd og dygtige eventpiger og bartendere. MaxVolume kan derfor sammensætte en unik festpakke eller eventkoncept. Du får alt fra DJ’s og lysshow til dørmænd, bartendere og eventpiger.

Stor erfaring i alt indenfor lyd, lys og eventpersonale

MaxVolume har derudover stor erfaring med at servicere og installere lyd- og lysudstyr. Kundebasen tæller nogle af Danmarks største og førende diskoteker, natklubber og restauranter. MaxVolume går aldrig på kompromis med god service, så professionelle løsninger og attraktive priser er altid en del af pakken hos os.

Vi finder de rette folk til jobbet

Vi har desuden et fantastisk netværk på tværs af hele landet. Dette betyder, vi kan skaffe det bedste grej til opgaven og finde nogle yderst kompetente folk dertil. Ud fra dine ønsker og behov vurderer vi, hvad der er den mest optimale opsætning indenfor udstyr til begivenheden. Vi finder også det rette personale i alt lige fra eventpiger, dørmænd, DJ’s og bartendere.  

Kundetilfredshed i fokus

MaxVolume lever af glade og tilfredse kunder, hvorfor vi altid har enormt fokus på kundetilfredsheden. Vi sørger for, at der er god kommunikation samt en klar, rød tråd hele vejen igennem hvert arrangement. Du vil altid vide, hvor langt processen er henne, hvad du får, og hvem du får. Rigtigt mange af vores kunder er folk, som har givet en god reference fra venner og familie. Derfor er dette et vigtigt punkt for os at have in mente, hver gang vi tager udstyret ud til det næste job.