Musik til fest

Musik til fest

Hvad er en fest uden musik? Vores bud er et kedeligt møde mellem en masse mennesker, der ikke ved, hvad de skal sige til hinanden! Musikken er alfa og omega for en god fest, men det er ikke helt ligegyldigt, hvordan din musik til fest skal klares. Du vil med garanti få meget mere ud af at hyre en af vores dygtige og professionelle DJ’s til at styre musikken for dig, eller du kan vælge vores totale mobildiskotek, der leverer musik til fest og meget, meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og vi vil elske at spille stemningsskabende musik til din fest!

MaxVolume Eventpersonale og Mobildiskoteker

Vælg det bedste frem for det næstbedste!

Når du skal finde ud af, hvilket firma der skal klare musik til din fest, så vælg med både hovedet, pengepungen og hjertet. Mange vælger en billig løsning i forhold til musik, der meget hurtigt viser sig at være tandløs og ubrugelig, når det kommer til festen, og det er ikke godt for nogle. Dermed skal du vælge firma med alle de tre ting for øjet, så dine gæster får den bedst mulige oplevelse!

Hyr en professionel

Hvis du leder efter et erfarent, fair og yderst professionel firma til at levere musik til fest, så er MaxVolume det rette valg! Vi har de mest professionelle og erfarne DJ’s i Danmark, der leverer en fantastisk fest gang på gang, og hvis du vil have det bedste af det bedste, så er det os, du skal kontakte! Hos MaxVolume har vi mere end 6 års erfaring indenfor faget, og vi leverer alt indenfor verdensklasse diskoteksudstyr og festglade DJ’s. Du finder næppe et mere professionelt mobildiskotek end vores, og vi tager hver en opgave yderst alvorligt: Om vi skal spille for 20 gode venner eller for et helt gymnasium!

ejer hos maxvolume marc har mange års erfaring i faget

DJ eller mobildiskotek?

MaxVolume leverer fantastiske musikalske oplevelser gang på gang, men vi tilbyder to forskellige løsninger, der adskiller sig lidt fra hinanden…

Først og fremmest kan du vælge at leje en af vores fantastiske DJ’s til en yderst fair pris på kun 300 kr./timen. Vi garanterer for DJ’ens høje niveau og brede viden indenfor langt de fleste genrer, og han kommer direkte ud til dig og går i gang med at spille. Denne løsning er særdeles prisvenlig, men omvendt er du også nødt til at stå for det relevante udstyr, som du så enten skal have eller kan leje hos os til en god pris!

Firmafest med mobildiskotek

Få en komplet løsning til din fest

Hvis du hellere vil betale lidt mere for en komplet totalløsning af musik til fest, så skal du helt sikkert vælge hele Mobildiskoteket MaxVolume! Denne løsning starter ved en pris på 3500 kr., men til gengæld skal du ikke røre en finger: Vi kommer til din adresse, sætter det hele op og leverer et fantastisk lyd- og lysshow hele natten lang, hvorefter vi selv pakker sammen igen. Dermed kan du nyde det, som det drejer sig om: Festen og gæsterne!

Musik til fest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *