Mobildiskotek til fest

”Skal der være gilde så lad der være gilde”, er der et gammelt ordsprog der siger. Hos Mobildiskotek MaxVolume ved vi hvad det kræver, når der skal festes igennem. Vi har erfaring med alle typer af fester, uanset om du skal bruge musik til en skolefest, fimafest, 50 års fødselsdag eller måske et kobberbryllup. Vi er et topproffesionelt firma, der ved hvad der skal til for at festen bliver et hit.

Måske forbinder du et mobildiskotek med en kedelig DJ, der står i hjørnet og vender et par ridsede LP plader mens dansegulvet står tomt hen. Den fordom gør vi til skamme. Vi har nemlig et setup der består af en topproffesionelle DJ’s med fingeren på pulsen og et gigantisk udvalg af den fedeste musik, et fantstisk lydsystem og et lysshow der omdanner jeres fest til et rigtigt diskotek. Når du lejer et mobildiskotek hos MaxVolume får du med andre ord hele festpakken, så du er sikker på at i får en fest hvor alle gæsterne kommer ud på dansegulvet.

…Og det er ikke bare noget vi siger, tag et kig på vores facebookside, her kan du se hvordan det ser ud, når MaxVolume får taget til at lette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *