Mobildiskotek Nordjylland

Mobildiskotek Nordjylland

Har du en gymnasiefest, der skal fyres op til et helt nyt niveau? Eller har du en nordjysk privatfest, der skal have én over nakken? Hvis du bestiller Mobildiskotek MaxVolume til din næste fest, så vil den med garanti blive legendarisk! Vores udstyr er noget af Danmarks bedste og er fuldt up to date, hvilket er din garanti for en professionel og fantastisk oplevelse, der vil blive skrevet i historiebøgerne! Du får et komplet setup med imponerende og høj lyd og et omfattende lysshow, der sammen med vores professionelle DJ’s spiller festen op til MaxVolume hele natten lang!

Danmarks bedste og mest professionelle festløsninger!

Et mobildiskotek i Nordjylland lyder måske ikke til at være med på moden, men her hos Mobildiskotek MaxVolume er vi i stand til at tilbyde nogle af de bedste og mest professionelle løsninger til lige netop din fest. Vi kommer og sætter det hele op, laver en fest og følger os selv til døren bagefter, så i bare skal fyre den af og have en fest hele natten! Alle vores DJ’s er blevet kvalitetstestet af firmaet, hvilket er din garanti for en professionel DJ, der mixer musikken til perfektion hele natten. Der er ikke noget mere skuffende end en dårlig DJ, og det kan ødelægge festen fuldstændig – derfor skal du vælge os: Vores DJ’s vil ikke skuffe dig!

Mange års erfaring med mobildiskotek

Med mere end 12 års erfaring i branchen har vi efterhånden spillet til alle mulige forskellige typer af fester, der alle har krævet noget forskelligt af vores opsætning og playlister. Dermed har vi kæmpe stor erfaring med det, vi laver, hvilket sikrer dig en professionel fest, der kommer til at gå ned! Vi tilbyder tilmed også, at personer til festen kan ønske sange i nogen grad, således at i også selv får indflydelse på den musik, DJ’en spiller!

Måske den billigste kvalitetsfest i hele Danmark!

Vi ved udmærket godt, at budgettet til en gymnasie- eller skolefest ikke altid er verdens største, og derfor kan vi tilbyde hele vores professionelle række af udstyr, lysshow og DJ til en særdeles god pris, der slet ikke afspejler den høje kvalitet, som vi kommer med! For kun 3.500,- ALT INKLUSIV kommer vi ud til din skole eller dit gymnasium i Aalborg og spiller i 4-6 timer – der er ingen skjulte gebyrer og slet ingen bekymringer! Hvis din skole ligger udenfor Aalborg og omegn, så betaler i blot 3,8 kr. pr. km tur/retur – bestemt ikke en dårlig løsning for en fantastisk fest i det nordjyske!

Blandt de mest erfarne i Danmark i mobildiskotek

Der er ingen tvivl om, at vi er et af de bedste mobildiskoteker i Nordjylland, og vi står fuldt ud på mål for vores service, der altid har jer i højsædet. Vi er utrolig ydmyge omkring opgaven, og vi er stolte af at kunne få lov til at varetage den vigtige opgave, det trods alt er, at fyre op under en god fest!

dj-og-mobildiskotek-til-bryllupsfest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *