Bestil MaxVolume til dit arrangement – vi fyrer op for stemningen!

Mobildiskotek MaxVolume har masser af erfaring med at få sat gang i festen og underholde et voksent publikum, og de sidste par år har vi spillet til såvel firma- og privatfester som unikke begivenheder, bryllupper og andre specielle events.

Vi har base i Ålborg, men spiller til fester, events og arrangementer i hele Danmark. Ingen event er for stor eller lille, og vi kommer altid med et flot, professionelt setup, hvor nye og gamle hits krydres med et imponerende lyd- og lysshow, så festen kun bliver bedre og bedre, som aftenen skrider frem. Vi sørger for, at stemningen er høj fra start til slut, så I kan koncentrere jer om at nyde festen.

Vores modne og erfarne DJ’s kender også det voksne publikum og sammensætter derfor en playliste, som er målrettet et mere modent publikum – fra 80´er-klassiskere til nye hits, der dominerer radioens sendeflade. – Det er jeres fest, og vi spiller de hits og den musik, som jeres publikum vil have.

Og vil I gerne have den komplette pakke med mobildiskotek, talentfulde bartendere, smilende eventpiger og autoriserede dørmænd, så kan Mobildiskotek MaxVolume også tilbyde jer den perfekte løsning – og et professionelt setup.

Vi lytter altid til vores kunders ønsker, da god service er en garanti – og ikke kun et tomt postulat.

Mobildiskotek MaxVolume er derfor garant for god service fra den første kontakt, til den sidste sang er spillet, og udstyret er pillet ned. Kontakt os for at høre mere, se vores referencer eller få et uforpligtende tilbud. Vores priser starter fra 4000 kr.

Få et gratis tilbud på din fest i dag!

DJ til Voksenfest
Mobildiskoteksudstyr til brylup og fest07103259 1

Få et godt tilbud til dit næste event.
Send os en uforpligtende forespørgsel herunder, så undersøger vi det for dig.

KONTAKT