Bestil MaxVolume til dit arrangement – vi fyrer op for stemningen!

Mobildiskotek MaxVolume har masser af erfaring med at få sat gang i festen og underholde et voksent publikum, og de sidste par år har vi spillet til såvel firma- og privatfester som unikke begivenheder, bryllupper og andre specielle events.

Lad MaxVolume arrangere din voksenfest

Står du for at arrangere den vildeste voksenfest? Skal der indgå god musik fra en DJ, lysshow til dansegulvet, måske også en bartender til de tørstige gæster? Så kan vi hos MaxVolume stå for det hele! Lad os ordne de praktiske ting angående aftenens underholdning. Så kan du roligt nyde festen med dine gæster. Selvsamme gæster kommer i hvert fald til at værdsætte dine anstrengelser for at organisere en god fest med god musik og evt. flot lysshow, hvis du ønsker dette. I skal nok få noget god musik at danse til i hvert fald! 

DJ’s der sætter gang i voksenfesten

Hvis du er på jagt efter en DJ der kan fylde dansegulvet og mixe hits som alle til festen kan synge med på, så lad os hos MaxVolume stå for din voksenfest. Vores DJ’s har mange års erfaring med voksenfester, og har siden 2009 spillet hele landet over. Er der specifikke ønsker til musikgenrer eller lignende for aftenen, vil vores DJ tilpasse dette. Vi har mulighed for at lever et lysshow i alle formater, store som små setups så vi kan tilpasse til ethvert ønske om lys og musik. Skal det være en af de vildere voksenfester med koncertstemning, høj musik og stort lysshow, eller noget mere roligt musik og en lettere omgang lys, så er vi leveringsdygtige indenfor begge dele.  

MaxVolume er i hele landet

Vi har base i Aalborg, men spiller til fester, events og arrangementer i hele Danmark. Ingen event er for stor eller lille, og vi kommer altid med et flot, professionelt setup, hvor nye og gamle hits krydres med et imponerende lyd- og lysshow, så festen kun bliver bedre og bedre, som aftenen skrider frem. Vi sørger for, at stemningen er høj fra start til slut, så I kan koncentrere jer om at nyde festen.

Kompetente DJ’s

Vores modne og erfarne DJ’s kender også det voksne publikum og sammensætter derfor en playliste, som er målrettet et mere modent publikum – fra 80´er-klassiskere til nye hits, der dominerer radioens sendeflade. – Det er jeres fest, og vi spiller de hits og den musik, som jeres publikum vil have.

Talentfuld personale

Vil I gerne have den komplette pakke med mobildiskotek, talentfulde bartendere, smilende eventpiger og autoriserede dørmænd, så kan Mobildiskotek MaxVolume også tilbyde jer den perfekte løsning – og et professionelt setup. Vi lytter altid til vores kunders ønsker, da god service er en garanti – og ikke kun et tomt postulat.

God service og tilfredshed

Mobildiskotek MaxVolume er derfor garant for god service fra den første kontakt, til den sidste sang er spillet, og udstyret er pillet ned. Kontakt os for at høre mere, se vores referencer eller få et uforpligtende tilbud. Vores priser starter fra 4000 kr.

Få et gratis tilbud på din fest i dag!

DJ til Voksenfest
Mobildiskoteksudstyr til bryllup og fest

Få et godt tilbud til dit næste event.
Send os en uforpligtende forespørgsel herunder, så undersøger vi det for dig.

KONTAKT