Vi sætter gang i enhver ungdomsfest

Mobildiskotek MaxVolume har siden 2009 fyretop under fester og events og er kendt for altid at levere et fantastisk show fra start til slut – og vi har spillet til en lang række af privat-, skole- og gymnasiefester.

Vores force er at skabe en fantastisk stemning ved at fusionere de nyeste hits med et imponerende lyd- og lysshow. Mobildiskotek MaxVolume mixer, med andre ord, fede tunes fra ind- og udland med et super setup og masser af effekter. Skal I holde årets ungdomsfest, så kontakt Mobildiskotek MaxVolume.

1622340 835307566513279 7204087172477780104 o2
Ajax DJ107102926

Vores team af erfarne og kreative DJ’s har erfaring fra trendy natklubber og sammensætter altid en playliste, som er designet til jeres fest og går rent ind hos jeres publikum – fra house og techno til pop, rock og de allernyeste hits fra internationale stjerner og danske artister.

Det er helt op til jer, om vi kun skal spille et par timer, eller festen skal vare hele natten; Mobildiskotek MaxVolume er jeres garanti for et fedt, professionelt setup og DJ’s, der mixer tunes, spiller hits og holder festen i gang.

Vi er ikke det billigste mobildiskotek på markedet, men vores priser afspejler det professionelle setup, den gode service og fantastiske fest, som Mobildiskotek MaxVolume altid leverer. Vi går ikke på kompromis med vores setup eller god service og sammensætter altid et fedt show med masser af unikke tunes og lækre røg-, lyd- og lyseffekter.

Og har I brug for dygtige bartendere, smilende eventpiger eller uddannede dørmænd, klarer vi også den.

Få et gratis tilbud på din ungdomsfest i dag!

Kontakt os for at høre mere, se vores referencer eller få et uforpligtende tilbud.
Vores priser starter fra 3500 kr.

KONTAKT