Vi sætter gang i enhver ungdomsfest

Mobildiskotek MaxVolume har siden 2009 fyretop under fester og events og er kendt for altid at levere et fantastisk show fra start til slut – og vi har spillet til en lang række af privat-, skole- og gymnasiefester.

Vores force er at skabe en fantastisk stemning ved at fusionere de nyeste hits med et imponerende lyd- og lysshow. Mobildiskotek MaxVolume mixer, med andre ord, fede tunes fra ind- og udland med et super setup og masser af effekter. Skal I holde årets ungdomsfest, så kontakt Mobildiskotek MaxVolume.

MaxVolume – Vi leverer din ungdomsfest

Står du for at arrangere den vildeste ungdomsfest nogensinde? Så lad MaxVolume mobildiskotek stå for alt det praktiske omkring lyd, lys og personale. Vi sørger for at der skabes et brag af en fest med et fyldt dansegulv og glade mennesker. Ønsker du en at skabe en aften der er uforglemmelig for dine gæster? Så er MaxVolume den rette samarbejdspartner.

DJ’s med speciale i ungdomsfest

Lej en dj107103214

Vi har med vores mange års erfaring fået samlet nogle super dygtige DJ’s, der siden 2009 har spillet til utallige ungdomsfester. Med en DJ fra MaxVolume bliver jeres ungdomsfest et sikkert hit. I kan selv være med til at danne rammerne for den musikoplevelse I ønsker, og så vil vores erfarne DJ’s stå for at levere varen som ønsket.

Lysshows med go på

Udover at levere musik har du også mulighed for at leje lys fra MaxVolume. Dette er oftest en succes til ungdomsfesten når der er fuld gang i musikken og der samtidig kører diskolys på hele dansegulvet. Mærk glæden og få gæster der nyder aftenen med numre de kan synge med på og et lysshow der sørger for et fyldt dansegulv.

Dørmænd der sikre ungdomsfesten

Ønsker I en sikker aften uden uvedkommende skal komme og forstyrre? Så lad en dørmand fra MaxVolume passe sikkerheden for festen. Med en dørmand til festen kan I alle nyde hinandens selskab og have en fantastisk og festlig aften.

Bartendere der serverer til ungdomsfesten

Skal det være en lidt ekstraordinær ungdomsfest som skal stables på benene? Så lad MaxVolumes bartendere sørge for flotte og farverige alkoholfrie drinks til aftenen. Vores bartendere har siden 2009 været med til ungdomsfester landet over. De sørger altid for godt humør og både professionelle og underholdende bag baren. Så gør lidt ekstra ud af ungdomsfesten med en eller flere bartendere der sørger for at gæsterne er godt forsynet med drikkevarer hele aftenen.

fyr op for dansegulvet med maxvolume mobildiskotek
maxvolume djs forstå at mikse fed musik sammen og give en fed fest

Erfarne DJ’s 

Vores team af erfarne og kreative DJ’s har erfaring fra trendy natklubber og sammensætter altid en playliste, som er designet til jeres fest og går rent ind hos jeres publikum – fra house og techno til pop, rock og de allernyeste hits fra internationale stjerner og danske artister.

Det er helt op til jer, om vi kun skal spille et par timer, eller festen skal vare hele natten; Mobildiskotek MaxVolume er jeres garanti for et fedt, professionelt setup og DJ’s, der mixer tunes, spiller hits og holder festen i gang.

Vi er ikke det billigste mobildiskotek på markedet, men vores priser afspejler det professionelle setup, den gode service og fantastiske fest, som Mobildiskotek MaxVolume altid leverer. Vi går ikke på kompromis med vores setup eller god service og sammensætter altid et fedt show med masser af unikke tunes og lækre røg-, lyd- og lyseffekter.

Og har I brug for dygtige bartendere, smilende eventpiger eller uddannede dørmænd, klarer vi også den.

erfarne djs med gode evner

Få et gratis tilbud på din ungdomsfest i dag!

Kontakt os for at høre mere, se vores referencer eller få et uforpligtende tilbud.
Vores priser starter fra 3500 kr.

KONTAKT