TIL SKOLE- & GYMNASIER FESTER

Få et brag af en gymnasiefest med MaxVolume!

Mobildiskotek MaxVolume tilbyder nogle af Danmarks bedste festløsninger til gymnasiefest. Vores priser er blandt de mest professionelle på markedet!

Du kan med fordel tjekke vores referencer her på hjemmesiden og se vores gode anmeldelser på Trustpilot. Vi har til mål at blive det foretrukne mobildiskotek i Danmark. Derfor yder vi altid fantastisk kundeservice, gode skarpe priser, professionel behandling samt gode festløsninger. Alt sammen ting, som du med garanti vil elske. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har nogle spørgsmål eller en eventuel forespørgsel til vores mobildiskotek, udlejning eller andet.

MaxVolume giver den max gas til jeres fest!

Party nightclub 107103246

MaxVolume har igennem de seneste 12 år leveret events til ungdomsfester. Her er gymnasiefest ofte på dagsordenen. Vi er tit ude og spille ved store forsamlinger. I kan derfor roligt booke os til at udføre et kompetent og godt stykke arbejde. Vi får gæsterne op af stolene og ud på dansegulvet med armene højt i vejret! Vi har personale, som er vant til at arbejde med unge og dem en god oplevelse, så de får en aften, de husker længe fremover. Vi ønsker at skabe gode relationer, således i vælger os igen til den næste fest. 

I har fundet jeres mobildiskotek til gymnasiefest

MaxVolume tager gymnasiefesterne til det næste niveau, og vi sørger for personale og DJ’s, der er i tråd med jeres præferencer og genre. Står du og skal arrangere en skole- eller gymnasiefest? Så er du havnet det HELT rigtige sted! Hos Mobildiskotek MaxVolume har du et både bredt og dybt sortiment at vælge imellem – Alt fra udlejning til kæmpe fest setupper.

Dygtige DJ’s med genre mix

Vores dygtige DJ’s sørger for et fyldt dansegulv og den fedeste aften med skræddersyede programmer til de enkelte arrangementer. Efter aftale er det stadig muligt for arrangementets gæster at komme med input til hvad der skal spilles i løbet af aftenen, således vi sammen kan skabe en fed og uforglemmelig aften! Mobildiskotek MaxVolume kvalitetstester alle DJ’s, hvilket resulterer i, at dit arrangement er sikret.

Udstyr af højeste kvalitet

Som også tidligere benævnt har vi et bredt og dybt sortiment at vælge imellem, og kan derfor stille op når som helst og skabe den bedste aften for jer. Alt vores
mobildiskotek udstyr er af høj kvalitet og up to date hvilket blot betyder, at festen forløber gnidningsfrit med en aften uden tekniske fejl.

Mobildiskotek MaxVolume har- og spiller årligt til et væld af skole- og gymnasiefest og vi vil derfor gerne have DIN skole eller gymnasium med på vognen. Derfor har vi sammensat Danmarks BILLIGSTE og mest professionelle løsning, som er forbeholdt alle skoler og gymnasier i Jylland.

4-6 timer med tryk på!

Vi tilbyder jer 4-6 timers stort mobildiskotek på fuld damp fra start til slut for kun 3500,- INCL. ALT! Ligger skolen udenfor Aalborg og omegn? Så skal i blot betale 3,8 kr./km tur/retur fra Aalborg til jeres adresse.

fyr op for dansegulvet med maxvolume mobildiskotek
Det bedste DJ udstyr til at få festen igang og levende

Kontakt os allerede i dag og få en uforglemmelig fest…

Få et gratis tilbud på din fest i dag!