Få et brag af en fest med MaxVolume!

Mobildiskotek MaxVolume tilbyder nogle af Danmarks bedste festløsninger, priser og vi er blandt de mest professionelle på markedet!

Du kan med fordel tjekke vores referencer her på hjemmesiden og se vores gode anmeldelser på Trustpilot. Vi har til mål at blive det foretrukne mobildiskotek i Danmark, hvorfor vi derfor yder fantastisk kundeservice, gode skarpe priser, professionel behandling samt gode festløsninger, som du med garanti vil elske. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har nogle spørgsmål eller en eventuel forespørgsel til vores mobildiskotek, udlejning eller andet.

Står du og skal arrangere en skole- eller gymnasiefest? Så er du havnet det HELT rigtige sted! Hos Mobildiskotek MaxVolume har du et både bredt og dybt sortiment at vælge imellem – Alt fra udlejning til kæmpe fest setupper.

Vores dygtige DJ’s sørger for et fyldt dansegulv og den fedeste aften med skræddersyede programmer til de enkelte arrangementer. Efter aftale er det stadig muligt for arrangementets gæster at komme med input til hvad der skal spilles i løbet af aftenen, således vi sammen kan skabe en fed og uforglemmelig aften! Mobildiskotek MaxVolume ApS kvalitetstester sine DJ’s hvilket resulterer i, at dit arrangement er sikret.

Som også tidligere benævnt har vi et bredt og dybt sortiment at vælge imellem, og kan derfor stille op når som helst og skabe den bedste aften for jer. Alt vores
mobildiskotek udstyr er af høj kvalitet og up to date hvilket blot betyder, at festen forløber gnidningsfrit med en aften uden tekniske fejl.

Mobildiskotek MaxVolume har- og spiller årligt til et væld af skole- og gymnasiefester og vi vil derfor gerne have DIN skole eller gymnasium med på vognen. Derfor har vi sammensat Danmarks BILLIGSTE og mest professionelle løsning, som er forbeholdt alle skoler og gymnasier i Jylland.

Vi tilbyder jer 4-6 timers stort mobildiskotek på fuld damp fra start til slut for kun 3500,- INCL. ALT! Ligger skolen udenfor Aalborg og omegn? Så skal i blot betale 3,8 kr./km tur/retur fra Aalborg til jeres adresse.

1622340 835307566513279 7204087172477780104 o2
ny107103206

Kontakt os allerede i dag og få en uforglemmelig fest…

Få et gratis tilbud på din fest i dag!