Mobildiskotek til din Julefrokost 2020

Mobildiskotek til julefrokosten med go på

Mobildiskotek til julefrokosten er et statement om, at der skal ske noget. Julefrokosten er et af årets højdepunkter, og det er noget vi alle ser frem til med stor glæde. Private såvel som virksomheder fryder sig over anledningen, og det er en fremragende mulighed for at socialisere på tværs af folk. Det skal være slut med de kedelige julefrokoster, og i stedet skal det hele peppes lidt op.

Fagfolk med styr på julefrokoster

Få kompetente folk, der kan sammensætte et mix af moderne og klassiske julesange og genre, der er i tråd med højtiden og lige efter jeres ønsker. MaxVolume giver dig en fantastisk oplevelse i form af et mobildiskotek, der forstår at genremixe og iscenesætte et fantastisk lysshow.

Book allerede julefrokosten i dag!

Mobildiskotek MaxVolume ApS tilbyder mobildiskotek i alle afskygninger og til alle slags publikum – Om det er privat eller erhverv er underordnet. Mobildiskotek MaxVolume ApS råder over mange professionelle DJ’s, og et kæmpe udstyrs repertoire. Vi kan herved tilbyde jer alt fra diskrete setups til store kreative shows – Ingen fester er for små og ingen fester er for store til et mobildiskotek fra MaxVolume ApS.

Vi har mobildiskotek til alle

Med vores store repertoire af professionelle DJ’s kan vi tilbyde dig DJ’s som er kvalificeret indenfor alle genre – Om i ønsker en fed 80’er fest eller det blot skal være blandet musik eller noget helt tredje kan vi helt sikkert finde den perfekte løsning i samarbejde med dig som arrangør, og størrelsen på den perfekte lyd- og lys opsætning.

Flotte referencer

Vi har mange referencer som kan ses her – Herudover, er Danske Bank, Sparnord Bank, KMD og BILKA nogle af vores faste kunder ved årets julefrokost med mange flere. Sommersummarum; Med et mobildiskotek fra MaxVolume er i sikret et vellykket arrangement, og et fyldt dansegulv. Det eneste i hermed selv skal sørge for er lokalet, den gode mad og de våde varer – Nemmere bliver det ikke.

Få unik playliste

Ønsker i en særlig eller speciel playliste med nogle unikke musik numre? Så giver i blot besked, og vi udruster DJ’en med jeres musik ønsker sådan i er sikre på at han har medbragt dem og i er hermed i stand til at nyde jeres musik.

Priser for mobildiskotek til julefrokosten

Vi tilbyder mobildiskotek med lyd & lys incl. DJ i hele 6 timer fra kun 4500,-
Tilbuddet gælder og er gældende i Aalborg og omegn – Bookes der fra andetsteds tillægges der evt. kørsel af 3,80 kr./km + bro-afgifter hvis dette er tilfældet.

Maxvolume mobildiskotek fest med lysshow
Elevfest fra Mobildiskotek MaxVolume Aalborg
Firmafest med mobildiskotek

Kontakt os her og få tilsendt en eksakt pris på din julefrokost.

Foruden mobildiskotek kan vi også tilbyde jer professionelle dørmænd, event-piger og bartenders mm., hvis dette kunne have jeres interesse.

KONTAKT