Mobildiskotek til din Julefrokost 2017

Skal du holde årets sjoveste og fedeste julefrokost? Book allerede julefrokosten i dag!

Mobildiskotek MaxVolume ApS tilbyder mobildiskotek i alle afskygninger og til alle slags publikum – Om det er privat eller erhverv er underordnet.

Mobildiskotek MaxVolume ApS råder over mange professionelle DJ’s, og et kæmpe udstyrs repertoire. Vi kan herved tilbyde jer alt fra diskrete setups til store kreative shows – Ingen fester er for små og ingen fester er for store til et mobildiskotek fra MaxVolume ApS – Vi har mobildiskotek til alle.
Med vores store repertoire af professionelle DJ’s kan vi tilbyde dig DJ’s som er kvalificeret indenfor alle genre – Om i ønsker en fed 80’er fest eller det blot skal være blandet musik eller noget helt tredje kan vi helt sikkert finde den perfekte løsning i samarbejde med dig som arrangør, og størrelsen på den perfekte lyd- og lys opsætning.

Vi har mange referencer som kan ses her – Herudover, er Danske Bank, Sparnord Bank, KMD og BILKA nogle af vores faste kunder ved årets julefrokost med mange flere.

Sommersummarum; Med et mobildiskotek fra MaxVolume er i sikret et vellykket arrangement, og et fyldt dansegulv. Det eneste i hermed selv skal sørge for er lokalet, den gode mad og de våde varer – Nemmere bliver det ikke.

Ønsker i en særlig eller speciel playliste med nogle unikke musik numre? Så giver i blot besked, og vi udruster DJ’en med jeres musik ønsker sådan i er sikre på at han har medbragt dem og i er hermed i stand til at nyde jeres musik.

Priser for mobildiskotek til julefrokosten
Vi tilbyder mobildiskotek med lyd & lys incl. DJ i hele 6 timer fra kun 4500,-
Tilbuddet gælder og er gældende i Aalborg og omegn – Bookes der fra andetsteds tillægges der evt. kørsel af 3,80 kr./km + bro-afgifter hvis dette er tilfældet.

1496461 858683057509063 2855413320486189152 o1107103215

Kontakt os her og få tilsendt en eksakt pris på din julefrokost.

Foruden mobildiskotek kan vi også tilbyde jer professionelle dørmænd, event-piger og bartenders mm., hvis dette kunne have jeres interesse.

KONTAKT