Bestil mobildiskotek til Jeres elevfest

MaxVolume leverer lys og lyd til et brag af en fest

Elevfester har det med at stikke helt af – og med god grund. Musikken har altid været omdrejningspunktet for de vildeste fester, som kan være svære at huske andet end brudstykker af.

Vi har selv været der, og vi ved derfor, at det er noget helt særligt. Derfor ved vi også, hvilken slags musik, der skal blæses ud gennem højtalerne – og til det har vi det fedeste setup.

Mobildiskotek MaxVolume er erfarne DJ’s, som har spillet til utallige elevfester. Vi har fingeren på pulsen inden for det nyeste musik, og vi er altid skarpe på at ramme festens nerve og sjæl.

Maxvolume-elevfest-diskotek-og-mobildiskotek
Erfarne DJ’s leverer festen
Vores fantastiske og passionerede DJ’s tager jer gennem et væld af musikalske godbidder, og skal du holde elevfest, hvor musikken skal være af den højeste kvalitet, så er Mobildiskotek MaxVolume garant for at levere et helt unikt show.

Vi sætter pris på god musik, og vi elsker at give den fuld skrue bag pulten. Du kan mærke, hvor meget vi brænder for musikken, når du ser og hører vores DJ’s trylle med plader.

Skal der være fest og fed musik, som får hele skolen til at runge, så er Mobildiskotek MaxVolume lige præcis det, I leder efter. Vi evner at leve os ind i stemningen, og vi leverer musik, der emmer af kvalitet og spreder en god energi. Vi er ikke bare DJ’s, der medbringer musikken – vi medbringer festen.
Mobildiskoteksudstyr-til-brylup
Vi har alt udstyr med, der skal bruges – Og sætter det hele op selv.

Skalerbart setup

Der er rigtig mange gennem tidens løb, der har slidt fodsåler og bonede gulve til vores fortjeneste. Vi har for vane at leve os ind i festens epicenter og skabe en hel unik stemning, som overvælder publikum og tager dem med til drømmeland, hvor der kun findes den fedeste og mest bjergtagende musik.

Skal Jeres elevfest have vores all-in koncept med stor opstilling af masser af lyd i højeste kvalitet samt et imponerende lysshow, så lad vores DJ indtage jeres efterskole eller skole og gør jer klar til at brag af en elevfest. I kan få set setup, som I ønsker det – vi skal nok levere varen og en festklar DJ, som vil pleje jeres indre musikalske sjæl og give balsam til jeres øregange. Det bliver et rent musikalsk et wellness ophold med fede ballader, cool rifs og de ondeste spader.

Skal I have en rigtig god og billig DJ, hvor I samtidig får ekstremt god kvalitet fra øverste hylde, så er I landet på den helt rigtige side. Mobildiskotek MaxVolume leverer oplevelser på et humant prisniveau til særligt lave priser for studerende og skoleelever, der bare gerne vil have en på opleveren.

Mobildiskotek Aalborg
dj images
school dance party

Bestil vores mobildiskotek til festen i dag

Få fast lav pris fra kun kr. 3.500,-, hvor I får festglad DJ, fed lyd og et gigantisk lysshow.

KONTAKT