Bestil mobildiskotek til Jeres elevfest

– MaxVolume leverer lys og lyd til et brag af en fest

Arranger et brag af en elevfest!

Skal du arrangere den fedeste elevfest der nogensinde er blevet stablet på benene? Så lad os hos MaxVolume stå for rammerne til en formidabel og uforglemmelig fest. Om det er en elevfest for nuværende elever, færdiguddannede elever, eller reunion for gamle elever, så kan vi hjælpe dig med at give gæsterne et brag af en fest.

Vi har samlet en bred portefølje af DJ’s med specialer indenfor forskellige musikgenrer. Du kan derfor med garanti få sammensat det helt rette musikprogram som du ønsker til aftenen. Vi spænder utrolig bredt med den musik vi kan tilbyde – alt fra de gamle 80’ere til det nyeste af det nye indenfor musikbranchen. Alle vores DJ’s er nøje udvalgt ud fra vores krav om at levere kvalitet til vores kunder.

Få et fantastisk lysshow

Hvad er en elevfest uden et flot lysshow til at peppe dansegulvet op?

hakkasan nightclub dannyavila1507103248

Musikken skal have sin røde tråd og spilde max, men dette samme skal lyset. MaxVolume giver dig et pulserende lysshow, der harmonerer med musikken og sætter fut i folk. Vi har noget af markedets bedste udstyr indenfor lysshows, og du kan være forsikret om, at i får det bedste udstyr til rådighed.

DJ’s med fede sets

Vi stiller en super kompetent DJ til rådighed til jer, som passer til genren, som har valgt til jeres fest. DJ’en sørger for, at musikken imødekommer jeres ønsker og bliver mixet ind på en måde, der giver mening og er effektiv på dansegulvet. Hvis der er ønsker til musikken undervejs, tages dette blot med DJ’en. Vi går langt for vores kunder og søger altid at give en sublim oplevelse. Det skal sidde i erindringen længe efter, og det har alle vores DJ’s fået instruktioner om. Giv den max gas, så i alle får en fed aften med lysshow, god musik og overall entertainment til UG.

Sæt standarden til elevfesten

Elevfester har det med at stikke helt af – og med god grund. Musikken har altid været omdrejningspunktet for de vildeste fester, som kan være svære at huske andet end brudstykker af. Vi har selv været der, og vi ved derfor, at det er noget helt særligt. Derfor ved vi også, hvilken slags musik, der skal blæses ud gennem højtalerne – og til det har vi det fedeste setup.

Mobildiskotek MaxVolume er erfarne DJ’s, som har spillet til utallige elevfester. Vi har fingeren på pulsen inden for det nyeste musik, og vi er altid skarpe på at ramme festens nerve og sjæl. Vores fantastiske og passionerede DJ’s tager jer gennem et væld af musikalske godbidder, og skal du holde elevfest, hvor musikken skal være af den højeste kvalitet, så er Mobildiskotek MaxVolume garant for at levere et helt unikt show.

Vi ved, hvad der virker

Vi sætter pris på god musik, og vi elsker at give den fuld skrue bag pulten. Du kan mærke, hvor meget vi brænder for musikken, når du ser og hører vores DJ’s trylle med plader.

Skal der være fest og fed musik, som får hele skolen til at runge, så er Mobildiskotek MaxVolume lige præcis det, I leder efter. Vi evner at leve os ind i stemningen, og vi leverer musik, der emmer af kvalitet og spreder en god energi. Vi er ikke bare DJ’s, der medbringer musikken – vi medbringer festen. Vi har alt udstyr med, der skal bruges – Og sætter det hele op selv.

Skalerbart setup

Der er rigtig mange gennem tidens løb, der har slidt fodsåler og bonede gulve til vores fortjeneste. Vi har for vane at leve os ind i festens epicenter og skabe en hel unik stemning, som overvælder publikum og tager dem med til drømmeland, hvor der kun findes den fedeste og mest bjergtagende musik.

Skal Jeres elevfest have vores all-in koncept med stor opstilling af masser af lyd i højeste kvalitet samt et imponerende lysshow, så lad vores DJ indtage jeres efterskole eller skole og gør jer klar til at brag af en elevfest. I kan få set setup, som I ønsker det – vi skal nok levere varen og en festklar DJ, som vil pleje jeres indre musikalske sjæl og give balsam til jeres øregange.

Stærk pris og høj kvalitet

Det bliver et rent musikalsk et wellness ophold med fede ballader, cool rifs og de ondeste spader. Skal I have en rigtig god og billig DJ, hvor I samtidig får ekstremt god kvalitet fra øverste hylde, så er I landet på den helt rigtige side. Mobildiskotek MaxVolume leverer oplevelser på et humant prisniveau til særligt lave priser for studerende og skoleelever, der bare gerne vil have en på opleveren.

Maxvolume elevfest diskotek og mobildiskotek
DJs i særklasse med energi og liv hos maxvolume
Skolefest fra MaxVolume mobildiskotek

Bestil vores mobildiskotek til festen i dag

Få fast lav pris fra kun kr. 3.500,-, hvor I får festglad DJ, fed lyd og et gigantisk lysshow.

KONTAKT