Bestil mobildiskotek til Jeres Bryllup

Lad MaxVolume stå for lys og lyd til den festlige aften

Et bryllup skal være perfekt, og det skal være en fest, som gæsterne husker længe. Der må ikke være en finger at sætte på dagen, som mange har drømt om siden barndommen.

Læg bekymringerne fra dig ved at have helt styr på begivenhederne, så du kan slappe af og nyde din fest.
En af hovedingredienserne, som er lige så vigtig som ringene, kagen og to gange ja – det er musikken. Vælg den rigtige musikleverandør, og vær helt sikker på, at du får det bryllup, du altid har drømt om.
diskotek-til-bryllup-ved-maxvolume
Mange års erfaring med musik til brylluper

Mobildiskotek MaxVolume har tonet ørerne fulde ved rigtig mange festlige lejligheder, hvor vi har sørget for den helt rigtige stemning. Vores fantastiske DJ’s evner at ramme ånden og nerven og har for vane at skabe en helt unik atmosfære, som løfter bryllupsfesten til et nyt og festligere lag. Der er stort fokus på, at gæsterne skal have det sjovt, og det handler i høj grad om at ramme den puls, som de festglade gæster og brudepar kommer med. Med lys og lyd af allerhøjeste kvalitet sikrer du dig og dine gæsterne en aften, der en dag vil tage Jer ned langs mindernes allé. Mobildiskotek MaxVolume kan også gøre din bryllupsfest uforglemmelig.

Skræddersyet musikoplevelse til dit bryllup
Vi har spillet ved rigtige mange bryllupper, og vores erfaringer siger os, at to fester aldrig er ens. Derfor leverer vi helt unikke oplevelser ved ethvert bryllup, da der er meget forskel på smage og behag. Vi fornemmer stemningen fra gæsterne, og vi formår at levere et materiale, der kan være alle bekendt. Vores DJ’s kan være yderst diskrete med små anlæg, som ikke springer i øjnene – og vi kan også levere et lækkert lille lysshow, hvis dette er behovet. Vi har et setup for enhver smag, og vi kan strikke en løsning sammen, der imødekommer dine krav og behov.
mobildiskotek-til-firmafest
Vi har alt udstyr med, der skal bruges – Og sætter det hele op selv.

Professionelt setup efter ønske

Vi fylder aldrig mere, end det ønskes. Vi kan skabe lige præcis de rammer, du ønsker, så du får den bedste bryllupsfest, som du kan nyde med ro i sindet.

Vores engagerede DJ’s har alle en enorm passion for musik, hvilket indebærer, at de har et stort bagkatalog. Vi kan spille lige den musik, du kan lide – og vi er rigtig gode til selv at ramme genren og stemningen. Og så sørger vi naturligvis for, at der bliver leveret musik til den traditionelle brudevals, som er det helt store omdrejningspunkt i løbet af aftenens festivitas.

Søger du en DJ, der kan levere en uovertruffen oplevelse for dig og dine bryllupsgæster, så lad Mobildiskotek MaxVolume forkæle jeres ører med søde toner, der gør festen helt uforglemmelig. Vi tager selv alt med i udstyr og musik, så du bare skal koncentrere dig om at have en helt fortryllende og mindeværdig aften i selskab med alle dem, du elsker og holder af.

party images
dj images
drinks and snacks

Bestil vores mobildiskotek til festen i dag

Priser starter fra kr. 4.500,- for en hel aften med musik og fløjl for dine øregange, hvor du bliver taget gennem en parade af de mest festlige og stemningsfulde ballader og musikgenrer fra i dag.

KONTAKT