Til bryllup

Bestil mobildiskotek til Jeres Bryllup

Lad MaxVolume stå for lys og lyd til den festlige aften

Et bryllup skal være perfekt, og det skal være en fest, som gæsterne husker længe. Der må ikke være en finger at sætte på dagen, som mange har drømt om siden barndommen.

Mobildiskotek til bryllup

Søger du musik til bryllup? Er der styr på alt fra blomster og brudekjole til hvilken vin og mad der skal serveres, men underholdningen til aftenen mangler stadig? Så er du kommet til helt rette sted. Hos MaxVolume mobildiskotek leverer vi alt du har brug for indenfor underholdning, musik og lyd. Vi vil være det foretrukne valg næste gange du skal holde en fest, derfor går vi meget op i at give jer den bedste aften.

Stol trygt på os til et professionelt arrangement

Vi har hos MaxVolume siden 2009 skabt rammerne for de bedste fester. Et bryllup er en meget speciel og vigtig dag, og der er nok af bekymringer for et brudepar. Vil I have mere ro i maven op til brylluppet, så lad os stå for alt det praktiske, når det gælder aftenens underholdning. Med vores mange års erfaring har vi også fået en meget bred erfaring. Vi ved derfor, hvilken musik til bryllup, der er at foretrække fra start til slut på aftenen.

Stort udvalg af DJ’s

Vi har et stort udvalg af DJ’s så du er i gode hænder, hvis du lader MaxVolumeUngdomsfest mobildiskotek om at styre festen fra DJ-pulten. Ønsker du at have en eller flere dørmænd til din fest, så sikkerheden er helt i top? Så kan dette også lade sig gøre igennem os. Vi ønsker at give jer den bedste dag nogensinde, og opfylde alle jeres ønsker og behov når det gælder aftenens underholdning med både musik og lys.

Læs mere om mobildiskotek Nordjylland her

Stor fleksibilitet

Vi er meget fleksible og skaber altid en skræddersyet løsning til vores kunder. Du kan derfor selv være med til at bestemme, hvilke genrer du ønsker skal spilles mv. Vi sørger for, at det er jeres aften, og at I får det præcist, som I ønsker det. Samtidigt skal i ikke ordne noget af det praktiske selv. Så læn jer tilbage og forestil jer, hvordan I godt kunne tænke jer aftenen skulle foregå med selve festen. Lad os om at udføre det praktiske arbejde for jer.

Slip for panderynkerne

Læg bekymringerne fra dig ved at have helt styr på begivenhederne, så du kan slappe af og nyde din fest. En af hovedingredienserne, som er lige så vigtig som ringene, kagen og to gange ja – det er musikken. Vælg den rigtige musikleverandør, og vær helt sikker på, at du får det bryllup, du altid har drømt om.

Mange års erfaring med musik til brylluper

Mobildiskotek MaxVolume har tonet ørerne fulde ved rigtig mange festlige lejligheder, hvor vi har sørget for den helt rigtige stemning. Vores fantastiske DJ’s evner at ramme ånden og nerven og har for vane at skabe en helt unik atmosfære, som løfter bryllupsfesten til et nyt og festligere lag. Der er stort fokus på, at gæsterne skal have det sjovt, og det handler i høj grad om at ramme den puls, som de festglade gæster og brudepar kommer med.

Med lys og lyd af allerhøjeste kvalitet sikrer du dig og dine gæsterne en aften, der en dag vil tage Jer ned langs mindernes allé. Mobildiskotek MaxVolume kan også gøre din bryllupsfest uforglemmelig.

Læs mere om Mobildiskotek Aalborg her

Skræddersyet musikoplevelse til dit bryllup

Vi har spillet ved rigtige mange bryllupper, og vores erfaringer siger os, at to fester aldrig er ens. Derfor leverer vi helt unikke oplevelser ved ethvert bryllup, da der er meget forskel på smage og behag. Vi fornemmer stemningen fra gæsterne, og vi formår at levere et materiale, der kan være alle bekendt. Vores DJ’s kan være yderst diskrete med små anlæg, som ikke springer i øjnene – og vi kan også levere et lækkert lille lysshow, hvis dette er behovet. Vi har et setup for enhver smag, og vi kan strikke en løsning sammen, der imødekommer dine krav. Vi har alt udstyr med, der skal bruges – Og sætter det hele op selv.

Professionelt setup efter ønske

Vi fylder aldrig mere, end det ønskes. Vi kan skabe lige præcis de rammer, du ønsker, så du får den bedste bryllupsfest, som du kan nyde med ro i sindet.

Vores engagerede DJ’s har alle en enorm passion for musik, hvilket indebærer, at de har et stort bagkatalog. Vi kan spille lige den musik, du kan lide – og vi er rigtig gode til selv at ramme genren og stemningen. Og så sørger vi naturligvis for, at der bliver leveret musik til den traditionelle brudevals, som er det helt store omdrejningspunkt i løbet af aftenens festivitas.

Vi klarer det hele for dig

Søger du en DJ, der kan levere en uovertruffen oplevelse for dig og dine bryllupsgæster, så lad Mobildiskotek MaxVolume forkæle jeres ører med søde toner, der gør festen helt uforglemmelig. Vi tager selv alt med i udstyr og musik, så du bare skal koncentrere dig om at have en helt fortryllende og mindeværdig aften i selskab med alle dem, du elsker og holder af.

Mobildiskotek til Firmafest
DJs i særklasse med energi og liv hos maxvolume
diskotek til bryllup ved maxvolume07103303

Bestil vores mobildiskotek til festen i dag

Priser starter fra kr. 4.500,- for en hel aften med musik og fløjl for dine øregange, hvor du bliver taget gennem en parade af de mest festlige og stemningsfulde ballader og musikgenrer fra i dag.

KONTAKT
Et bryllup er en af den slags begivenheder man aldrig glemmer, og det skal det også være. Det er dagen hvor man smedes i ægteskabes lænker, med sin elskede. Det er med andre ord en dag hvor alting bare skal være perfekt og gå op i en højere enhed. Det ved vi hos Mobildiskotek MaxVolume, derfor kan vi hjælpe dog med at gøre dit bryllup helt perfekt og skabe en fest, som hverken du eller dine gæster nogenside vil glemme. Vi kan både spille dinner musik under middagen og hits til nattens fest.

Ønsker du et perfekt soundtrack?

Vi har selvfølgelig det perfekte soundtrack med til festen, som du selv er med til at sammensætte, vores humørfyldte DJ sørger for at festen kommer op i det højeste gear uanset om i er til diskoklassikere, de nyeste pophits eller noget helt tredje. Vi har et enormt udvalg af festmusik der passer til enhver smag.
 
Alt sammen bliver selvfølgelig akkompagneret af et topproffesionelt lysshow, der lige giver det sidste pift til bryllupsfesten. Når tiden er inde, sørger selvfølgelig også for musikken til aftnens højdepunkt -  brudevalsen.  Kontakt Maxvolume  og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre din bryllupsdag uforglemmelig.

Den prisvenlige løsning er mobildiskoteket

Når man står og skal bestemme sig for musik til en bryllupsfest, så er der mange overvejelser at lave. Hvor meget af budgettet skal gå til musikken? Hvor meget skal der gøres ud af musik og show? Og hvem kan gøre det bedst og billigst? Alle disse overvejelser er gode at lave, men i mange tilfælde vil i sikkert finde ud af, at den bedste og den billigste løsning er et mobildiskotek til bryllup! Et mobildiskotek giver et arsenal af muligheder indenfor både lys og lyd, og der er faktisk ingen grænser for, hvor langt man kan tage showet, hvis man ønsker den vildeste bryllupsfest!

Mobildiskotek til bryllup er sjov, spas og godt show hele natten lang!

Hvis du vælger et mobildiskotek til dit bryllup, så er der lagt i kakkelovnen til et fantastisk show hele natten lang, der aldrig går på kompromis med noget som helst. Dette betyder, at der vil være gang i dansegulvet med lysshow, røg og fed musik, der alt sammen kan tilpasses til de behov, i måtte have. DJ’en er vant til at spille til bryllupper, og han kender til lige nøjagtig den stemning, han skal forsøge at ramme. Dermed vil i opleve en masse sjov og spas med en veloplagt DJ, der med det helt rigtige udstyr får jeres bryllupsfest til at blive endnu mere mindeværdig!

Mobildiskoteker fås i mange former og størrelser

Et mobildiskotek til bryllup kan tilpasses ned til mindste detalje, således at det passer til lige nøjagtig det rum, det skal spille i. Hvis i ønsker et mere diskret mobildiskotek, der dog stadig får rummet til at ændre udtryk, så kan dette lade sig gøre, ligesom i kan vælge alt lys og show fra, hvis i udelukkende ønsker god musik til hele festen. Alting kan tilpasses, og det er selvfølgelig også klart, at prisen har noget at sige i den sammenhæng. Jo flere ting i så at sige vælger fra, desto billigere en pris kan i få et tilbud på!

Vælg et velrenommeret og professionelt mobildiskotek

Det værste, i kan gøre, er at vælge et mobildiskotek, der ikke har den helt store erfaring med bryllupsfester, da i meget hurtigt vil finde ud af, at dette kan resultere i en slem skuffelse. Derfor kan det ikke anbefales nok at vælge et mobildiskotek som f.eks. MaxVolume, der har mere end 6 års erfaring med at spille til alle typer af fester. Det er et særdeles velrenommeret firma, som har nogle af Danmarks mest talentfulde DJ’s tilknyttet, hvilket er jeres garanti for en indsigtsfuld og musisk klog DJ, der ved, hvad han laver. Et sådant professionelt mobildiskotek vil være med til at gøre jeres specielle aften endnu mere speciel og mindeværdig, og i vil bestemt ikke fortryde at vælge MaxVolume, som jeres mobildiskotek til bryllup!

Mobildiskotek til bryllup