Lej mobildiskotek og udstyr

Lej et mobildiskotek hos MaxVolume ApS. Vi tilbyder mobildiskotek til alle lejligheder, om det er til ungdomsfesten eller brylluppet, så kan du trygt vælge os! Vi har teknikken og personalet i orden, så du er sikret at festen forløber efter planen.

Er du i tvivl om hvad et mobildiskotek er og hvad det indebærer hos MaxVolume ApS, så læs med her. Et mobildiskotek er betegnelsen for det langt de fleste forbinder med at få leveret en DJ til deres fest, men det er ikke hele historien. Når du lejer et mobildiskotek hos MaxVolume ApS, får du hele setuppet med:

Højtalere * Lysshow * Dj * Mixerpult *Professionel DJ

party images
dj images
lazer lightening

Det hele bliver tilpasset jeres arrangement. Vi forstår at tilpasse musik mm. til arrangementet og sætte gang i festen.

Vi har eksisteret siden 2009, og har derfor lang erfaring. Mobildiskotek MaxVolume råder over et utal af DJs som hver er specialiseret efter sin målgruppe, og hermed er du sikret at dit arrangement får tilsendt en skræddersyet og erfaren DJ, som passer dit publikum om det er 80’er musik til firmafesten eller brylluppet eller en DJ med krudt i røven til ungdomsfesten. Herudover, har du også stor mulighed for kreativitet om du skal afholde en diskret fest eller den store firmafest – så har vi udstyret.

Hos MaxVolume ApS er du garanteret et godt mobildiskotek før bestilling. Vi går meget op i god lyd, flot belysning og selvfølgelig at DJ’en altid kan levere varen og give en mindeværdig perfomance for dig og dine venner eller kollegaer. Vores år og erfaringer i branchen gør, at vi kan levere netop det mobildiskotek du har brug for til at gøre dit arrangement uforglemmeligt. Om det er et diskret lyssetup med dansevenligt musik til den voksne generation, eller om det skal være den rene lysfest med det ultimative festmusik til den yngre generation er op til dig – mobildiskotek MaxVolume ApS kan levere det hele! Eftersom vi ønsker kun ønsker at opbygge gode kunderelationer, tilbyder vi foruden vores mobildiskotek også event-piger, bartenders og dørmænd, som alle sikrer, at dit arrangement bliver husket og påskønnet!

Vores skønne event-piger sætter med garanti gang i festen, og de er gearet til at skabe en god stemning og få dit arrangement til at skinne. Bartenders er et must til dig der ønsker et arrangement med god betjening, et fedt show bag baren, samt flotte og farverige cocktails. Dørmænd er ikke desto mindre en god ting for dit arrangement med hensyn til sikkerheden, men de sørger også for, at det er kun er inviterede gæster, der deltager til dit arrangement. Alt dette kan vi hjælpe dig med hos mobildiskotek MaxVolume ApS – kontakt os hvis du har eventuelle spørgsmål eller ønsker at bestille den fedeste aften med det samme!

Vi tilbyder et væld af forskellige typer mobildiskotek, og du bør derfor vælge den rette kategori for din fest:

Ungdomsfest

Skolefest

Firmafest

Voksenfest

Bryllup

Foruden for dette, så tilbyder vi også eventpiger, bartenders og dørmænd, som sikre dit arrangement.

Få et gratis tilbud på din fest i dag!

KONTAKT