Udstyr til udlejning

MaxVolume ApS er ikke kun et af Danmarks førende mobildiskoteker; vi har også samlet et stort udvalg af kvalitetsudstyr, så du kan skabe et professionelt setup til en fest eller event.

Med diskoteksudstyr fra MaxVolume ApS kan du nemt holde et brag af en fest og betage dit publikum med et imponerende lyd- og lysshow.

LYD & AMPS

CDJ2000nx + DJM900nx
CDJ2000 + DJM800
CDJ1000mk3 + DJM800

D.A.S Action 15a
D.A.S Avant 18a
The Box Pro Achat 15m
The Box Pro Achat 118
db Opera

TSA 2200w
TSA 1800w
TSA 4500w

LYS & RIG

American DJ – Inno Beam LED
Stairville LED BAR
Martin Mac 500 VEGA
Martin Atomic 3000
Martin Mac 101

ALU-Truss 1.5m
ALU-Truss stands

KABLER & DIVERSE

16amp 25m
32amp 25m

16amp EL-tavle
32amp EL-tavle

Yamaha MG 206 C
Shure MICs

Vi bruger professionelt udstyr fra bl.a.:

Martin diskoteksudstyr
pioneer diskoteksudstyr
Udstyr fra Behringer

Lej diskoteksudstyr hos MaxVolume

MaxVolume ApS kvalitetstester løbende sit udstyr og sørger for, at det altid er up-to-date og klar til at blive taget i brug. Vi ønsker kun gode kunderelationer og arbejder derfor også hårdt på, at hver fest skal være en fantastisk fest!

Prisniveauet er derudover konkurrencedygtigt, og vi udlejer kun kvalitetsudstyr såsom lasere, DJ-pulte, hardware og lys- og lydanlæg fra førende producenter – herunder Behringer, Pioneer, D.A.S, Lanling, Futurelight, Achat og Martin. Ydermere, yder vi Danmarks bedste og hurtigste kundeservice inden for mobildiskotek og udlejning af dette.

Mobildiskotek MaxVolume ApS besvarer opkald og mails hurtigt og effektivt, og vi bestræber os på at give dig den bedst mulige oplevelse hos os. Er du derfor i tvivl om, hvilket og hvor meget udstyr du har brug for til dit event eller arrangement, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi servicerer altid med et smil!

Er du i tvivl om, hvilket og hvor meget diskoteksudstyr du har brug for til din event, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores erfaring og gode råd, så du får skabt det helt rette setup.

Leje af udstyr hos MaxVolume ApS er, med andre ord, lig med kvalitetsudstyr, attraktive priser og god service.

diskoteksudstyr