Lånetilbud

Er du på udkig efter et lånetilbud? Så står du sikkert over for et køb af fastejendom, eller så skal du have refinansieret dit eksisterende lån? Hvis du skal have et lånetilbud på køb af en fastejendom, så er det vigtigt at udsøge de forskellige muligheder der er på markedet og få behovs afstemt hvilken type lån der passer til dig. Boliglån kan nemt anses for at være en jungle hvor forskellige banker og realkredit institutioner har et stort og bredt udvalg af forskellige typer og muligheder, oftest bunder i i de samme typer lån blot under fancy nye navne. Det essentielle er dog helt sikkert at forholde sig til ÅOP – Årlige omkostninger i procent som er måske den vigtigste faktor at forholde sig til, da det er et udtryk for de samlede årlige omkostninger inklusiv stiftelsesgebyr, og er den nemme måde at sammenligne og gennemskue den egentlige pris på det pågældende lån.

Når du skal indhente et lånetilbud, og eventuelt lave en låneansøgning er det vigtigt du har fået klarlagt hvilken typelån du skal bruge, og hvor høj en belåningsgrad du har brug for. I de tider hvor markedet er godt og stabilt vil mange have en stor friværdi i deres huse hvis de er købt i en nedgangsperiode, da huspriserne typisk følger markedets udvikling, derfor kan man godt komme ud for i nogle tilfælde at husets vurdering er højere end prisen huset er handlet til, og derved kan du også udnytte husets friværdi. Med det i mængde er der de fastforrentet lån og de variable – for typisk den sidst nævnte er denne billigst, da man ved en fastrente ikke følger markedsudvikling og rente fald/stigninger, for ikke at glemme kursen lånet eventuelt vil kunne indfries til.

Når du har fået klarlagt din låntype og mulighederne skal der udfærdiges et lånetilbud og indsendes en låneansøgning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.