KONTAKT OS

Få et godt tilbud til dit næste event.
Send os en uforpligtende forespørgsel herunder, så undersøger vi det for dig.

[contact-form-7 id=”38″]

Hvorfor vælge Mobildiskotek MaxVolume ApS ?

  • Vi spiller lige netop de tracks du og dine gæster ønsker – Intet andet.
  • Vi er blandt de største og mest professionelle aktører på det danske marked.
  • Vi har over 6 års erfaring.
  • Vi er det bedst bedømte Mobildiskotek på TrustPilot.
  • Vi benytter kun det bedste udstyr på markedet.
  • Du modtager en ordrebekræftelse og en faktura med det samme.
  • Du bliver arrangør af årets fest.
    – Tør du vælge andre?

 

3M Group ApS
Indkildevej 4D, 9210 Aalborg
CVR: 41 58 01 35

 

info(a)MaxVolume.dk

Vores rare kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål af enhver slags. Hos mobildiskotek MaxVolume ApS er du sikret den højeste kvalitet inden for blandt andet mobildiskotek og udlejning, og ligeledes bestræber vi os på at yde klart den bedste perfomance for dig og dine venner. Ydermere bestræber vi os på kun at skabe gode kunderelationer ved grundigt at imødegå din forespørgsel og vende tilbage hurtigst muligt med et svar på dit spørgsmål. På grund af alt dette, ønsker vi at yde landets bedste kundeservice, og derfor bør du aldrig tvivle på at kontakte os såfremt du har eventuelle spørgsmål vedrørende vores mobildiskotek, udlejning, installation eller vores eventpersonale.

Har du tidligere været i kontakt med en af vores rare medarbejdere og ønsker, at snakke med selvsamme medarbejder, er dette også en mulighed. Såfremt du vælger at kontakte os via mail, bedes du venligst kort forklare dit spørgsmål eller din forespørgsel for hurtigere besvarelse. For telefonisk kontakt yder vi vores fantastiske kundeservice alle ugens dage, men vi ser gerne, at du ringer mellem 8-22 for optimal besvarelse.

Er du tidligere kunde hos mobildiskotek MaxVolume ApS og henvender dig i forbindelse med en igangværende eller lukket ordre, bedes du venligst oplyse dine betalings oplysninger og/eller dine fakturerings oplysninger, og vi vil hurtigt kunne assistere dig.
Oplys i øvrigt gerne hvorvidt det drejer sig om vores mobildiskotek, udlejning, installation eller eventpersonale ved generelle spørgsmål og/eller forespørgsler.

Er du interesseret i at hyre MaxVolume ApS til din næste event, og vil du gerne have et uforpligtende tilbud – eller vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for mobildiskotek, udlejning, installation og eventpersonale, så skal du udfylde vores kontaktformular.

Du kan også komme i kontakt med os alle ugens dage ved at sende en mail til [email protected]  Tak for din tid. Kontakt os i dag – vi servicere altid med et smil og besvarer din forespørgsel hurtigst muligt.