Julefrokost – Hvad skal vi?

Julefrokost

En af de begivenheder, der bliver set mest frem til i Danmark. Julefrokosten i sin reneste forstand emmer af danskhed og indeholder alt, hvad en dansker elsker; and, brunede kartofler, ris a la mande, og ikke mindst en undskyldning for at drikke alt for meget og indtage en uges kalorier på et enkelt måltid.

Julefrokosten er en fantastisk måde at socialisere på, da stemningen altid er en anelse mere afslappet og alle er lidt mere tilbøjelige til at agere lidt mere vildt end de plejer under mere formelle forhold. Det er en rigtig god måde at få snakket med de kolleger, som man ikke får snakket med normalt, og det er derfor vigtigt at man går ind til julefrokosten med et åbent sind, da der er rig mulighed for at komme tættere ind på chefen, men også i den grad på hende den søde nede fra HR.

Maden, der skal indtages til julefrokosten

(gerne med en masse snaps) er der ikke nogen retningslinjer for. Traditionerne er vidt forskellige fra person til person, og der er derfor altid noget for en hver smag til julefrokosterne. Det er lige meget, om du er mest til and frem for flæskesteg eller sild frem for laks – der er nemlig højest sandsynligt rimelige mængder af alle tingene.

mobil diskotek til julefrokost

Fyr den endnu mere af til julefrokosten

I modsætning til den traditionsbundne familiefrokost, der bliver holdt derhjemme, er firma julefrokosten langt mere en undskyldning for alle der deltager til at feste ekstra meget igennem. Men før det kan ske, kræver det en underholdning, som passer til. En måde hvorpå man kan holde stemningen uformel og nede på jorden, kræver en underholdning, der matcher. Dette kunne sagtens være et mobil diskotek. Et mobil diskotek henvender sig til en bred målgruppe, og mange af mobildiskotekerne har flere DJ’s, der specialiserer sig i forskellige arrangementer. Derved kan du, som arrangør, være forsikret om, at mobil diskoteket er det rigtige valg som underholdning til julefrokosten.