Installation

Kvaliteten spiller altid en afgørende rolle i forbindelse med installation af DJ-udstyr og lyd- og lysanlæg, da teknikken er altafgørende for, at udstyret fungerer – og showet bliver en succes.

Installation af nyt eller gammelt udstyr er derfor ikke en opgave for uerfarne handymænd; det kræver fagfolk med erfaring og ekspertise. MaxVolume ApS tilbyder derfor en professionel og individuel løsning, der passer til dine behov – og sikrer, at dit DJ-udstyr samt lyd- og lysanlæg er installeret korrekt og fungerer, som det skal. Vi kender alt til vigtigheden af god installation og har derfor også stor fokus på at yde en fantastisk service gennem god rådgivning og kvalitetsinstallation til attraktive priser – MaxVolume ApS er garant for god service fra første samtale til færdig installation. Vi udfører installation af komplette setup, men vi kan også tilbyde installation af enkelte komponenter såsom DJ-pulte, lysshow, lydanlæg, scannere og meget mere.

Service

MaxVolume ApS har ikke kun stor erfaring med installation af lyd- og lysudstyr; vi kan også servicere produkter og udstyr fra en lang række af producenter. Vi ved, at udstyr, der ikke fungerer og trænger til service, kan ødelægge en event, da ringe lyd- og lyskvalitet kan sætte en dæmper på stemningen – og det kan påvirke din omsætning.

Vi har derfor specialiseret os i at servicere DJ-pulte, scannere, miksere, forstærkere og andet lyd- og lysudstyr fra natklubber, diskoteker, caféer og andre spillesteder og kan derfor yde jævnlig kvalitetsservice, så udstyret altid er i tiptop stand.

Kontakt for mere information, eller hvis dit udstyr har brug for et servicetjek.

Reparation

At være klar til at spille til en fed event eller fest er en fantastisk følelse, men succes kan hurtigt forvandle sig til fiasko, hvis dit udstyr ikke fungerer optimalt – når uheldet er ude, har Mobildiskotek MaxVolume løsningen til dig. Vi tilbyder at reparere diskoteksudstyr såsom lydanlæg, DJ-pulte, forstærkere, scannere, miksere og meget andet, så dit udstyr fungerer som nyt, når du skal fyre den af til en event.

Uanset om du skal have skiftet en CUE-knap, renset en CDJ eller foretaget andre reparationer, kan vi løse opgaven, og vi har eget værksted, hvor vi udfører alle reparationer under professionelle forhold. Hos Mobildiskotek MaxVolume har vi også indgået serviceaftaler med restauranter, caféer og diskoteker, der søger en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som kan servicere og vedligeholde diskoteksudstyr.

Det er ikke kun frustrerende, at udstyret ikke fungerer; det kan også have en negativ effekt på din omsætning. Så skal du have foretaget reparationer på dit diskoteks-udstyr, eller er en serviceaftale den foretrukne løsning, kan du kontakte os her – vi kombinerer service og kvalitet med fordelagtige priser, og vi vender hurtigt tilbage med et godt, uforpligtende tilbud.