Installation

Funktionel installation

1025631 581794048531300 1042987013 o11 500x250

Kvaliteten spiller altid en afgørende rolle i forbindelse med installation af DJ-udstyr og lyd- og lysanlæg. Teknikken er nemlig altafgørende for, at udstyret fungerer – og showet bliver en succes.

Installation af nyt eller gammelt udstyr er derfor ikke en opgave for uerfarne handymænd. Det kræver fagfolk med erfaring og ekspertise. MaxVolume tilbyder derfor en professionel og individuel løsning, der passer til dine behov. På denne måde sikres, at dit DJ-udstyr samt lyd- og lysanlæg er installeret korrekt. Alt skal spille max og fungere, som det skal.

Vi kender alt til vigtigheden af god installation og har derfor også stor fokus på at yde en fantastisk service. Vi går meget op i god rådgivning og kvalitetsinstallation til attraktive priser. MaxVolume er garant for god service fra første samtale til færdig installation. Vi udfører installation af komplette setups, men vi kan også tilbyde installation af enkelte komponenter. Dette kan være DJ-pulte, lysshow, lydanlæg, scannere og meget mere!

vi er vandt til at spille til fester med flotte miljøer
2014 10 20 18.15.5011
Mobildiskotek Maxvolume Aps Aalborg Baggrund

Service

MaxVolume har ikke kun stor erfaring med installation af lyd- og lysudstyr. Vi kan også servicere produkter og udstyr fra en lang række af producenter. Vi ved, hvordan udstyr, der ikke fungerer og trænger til service, kan ødelægge et event. Ringe lyd- og lyskvalitet kan sætte en dæmper på stemningen, og det kan påvirke din omsætning.

Vi har derfor specialiseret os i at servicere DJ-pulte, scannere, miksere, forstærkere og andet lyd- og lysudstyr fra natklubber, diskoteker, caféer og andre spillesteder. Vi kan derfor yde kvalitetsservice, så udstyret altid er i tiptop stand!

Kontakt for mere information, eller hvis dit udstyr har brug for et servicetjek.

Reparation

At være klar til at spille til en fed event eller fest er en fantastisk følelse, men succes kan hurtigt forvandle sig til fiasko, hvis dit udstyr ikke fungerer optimalt – når uheldet er ude, har Mobildiskotek MaxVolume løsningen til dig. Vi tilbyder at reparere diskoteksudstyr såsom lydanlæg, DJ-pulte, forstærkere, scannere, miksere og meget andet, så dit udstyr fungerer som nyt, når du skal fyre den af til en event.

Uanset om du skal have skiftet en CUE-knap, renset en CDJ eller foretaget andre reparationer, kan vi løse opgaven, og vi har eget værksted, hvor vi udfører alle reparationer under professionelle forhold. Hos Mobildiskotek MaxVolume har vi også indgået serviceaftaler med restauranter, caféer og diskoteker, der søger en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som kan servicere og vedligeholde diskoteksudstyr.

Det er ikke kun frustrerende, at udstyret ikke fungerer; det kan også have en negativ effekt på din omsætning. Så skal du have foretaget reparationer på dit diskoteks-udstyr, eller er en serviceaftale den foretrukne løsning, kan du kontakte os her – vi kombinerer service og kvalitet med fordelagtige priser, og vi vender hurtigt tilbage med et godt, uforpligtende tilbud.