Hvad størrelse mobildiskotek skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilket mobildiskotek setup du skal vælge til din fest?

Der er mange faktorer du skal tage stilling til når du vælger hvilket setup du skal bruge. Du bør først og fremmest tage stilling til hvilken slags fest du ønsker at afholde, og hvor mange gæster du forventer der deltager. Der er nemlig stor forskel for om der er 50 deltagere eller 100 deltager i ex. lydsystemet, da der selvfølgelig er brug for mere power til 100 mennesker end 50 mennesker, og dog; Er der tale om en reception eller bryllup hvor i ikke ønsker, at musikken skal overdøve publikum kan i sagtens nøjes med et mindre mobil disko setup, men hvorimod til ungdomsfesten eller firmafesten hvor der skal være knald på har i brug for et noget større mobildiskotek system.

For ikke at glemme lysshowet som også har stor betydning for hele showet kan der fås små diskret LED lyssetups som giver en flot diskret effekt, og der kan også fås store systemer med utallige lasers, movingheads, stroboskoper og røg.

Er der stor forskel på de forskellige mobil disko setups jf. det fremsendte tilbud?

JA! Det er nok ikke så nemt at tyde for en som ikke er fagmand hvad det forskellige udstyr som fremgår på tilbuddet er og kan. Tilbuddene er altid skræddersyet til din fest, og vi fremsender altid mindst 2 forskellige tilbud på mobilt diskotek, og i 2 forskellige pris-klasser. Det dyreste er altid størst og det perfekte valg til alle fester, da i får alt hvad i kan drømme om til netop jeres fest, men det billige tilbud er også fornuftigt, og er det som vi har vurderet der minimum skal til for, at kunne opfylde jeres krav.

Kan vi få det endnu billigere end det i har fremsendt pr. tilbud?

Nej, det kan desværre ikke lade sig gøre. Vi vil hellere sige nej, end at møde op og skuffe jer og publikum hvis jeres budget ikke passer til vores tilbud.