Hvad er et Mobildiskotek?

Hvad er et mobildiskotek?

Et mobildiskotek er som dets meget sigende navn antyder – Et mobilt diskotek. Herunder forstået et diskotek som typisk udelukkende fungerer mobilt. Mobildiskoteker har eksisteret i mange år, men er med tiden blevet meget mere avanceret fra hvor man engang troppede op til en fest med et par store studie højtalere og noget paar lamper til, at man i dag typisk tropper op med professionelle højtaler systemer, og lys systemer som styres fra en computer, som også er kaldet et light-jockey system.

En mobildiskotek fungere ved at diskoteket tager ud til kunden og spiller op til fest med lyd, lys og DJ.

Betyder prisen noget for et mobildiskotek?

Som udgangspunkt nej, men oftest er det de mobildiskoteker som tager højest hyre, som også er blandt de mest professionelle og erfarne mobile diskoteker – Hermed ikke sagt, at blot fordi et mobilt diskotek har en lav hyre at det så også er uprofessionelt og ingen erfaring har.

Men for at kalde en skovl for en skovl; medbringer et typisk professionelt mobildiskotek til en fest med omkring 100 unge mennesker oftest udstyr (lyd og lys) til en værdi på over 50.000 kr., og herved, skal der en del fester til at tjene udstyr, lønninger og andre omkostninger ind igen, hvilket jo oftes giver et godt pej over mobildiskotekers priser, ergo lav pris: oftest billigt udstyr og ringe erfaring kontra højere priser oftest et paj om bedre kvalitet – Hermed ikke sagt at en lav pris er det samme som en ringe ydelse.

Hvad udstyr bruges der?

Det er vidt forskellige, og afhænger af mange forskellige faktorer – Såsom, hvilken slags fest er der tale om? En ungdomsfest er musikken oftest en del højere og lyset lidt vildere end det nødvendigvis vil være til en 50 års fødselsdag eller et bryllup, og herudover også hvor mange deltagere der forventes at komme. Det er altid bedst at have lidt for meget end for lidt eller lidt for meget frem for alt for meget – En kreativ variation er nødvendigt for det perfekte mobil disko setup.

Kan en fest være for stor eller for lille til et mobildiskotek?

Nej! Ingen fester er for store eller små til et mobilt diskotek, og ingen er ens. Et mobildiskotek er oftest omdrejningspunktet for en fest, da dette medvirker til en god stemning og godt humør.

Hvad kan i leverer?

Vi er i stand til at levere det meste om det er en ungdomsfest med 10 eller 1000 deltagere, eller en byfest, så er vi altid i stand til at assistere. Udover mobil diskotek, så er vi også i stand til at leverer autoiseret dørmænd, DJ’s og event-piger (bartenders) til jeres arrangement, og har i ikke brug for et mobildiskotek til at styre musikken, så udlejer vi også vores diskoteks udstyr og hjælper gerne til med opsætningen, og nedtagningene.