Firmafest? Læs gode råd her!

Mobildiskotek MaxVolume Aalborg

Har du styr på firmafesten?

Hvis du står og skal arrangere en firmafest, er der en masse forholdsregler, der skal tages højde for. Mange firmaer består af en masse mennesker med forskellig baggrund, kultur og alder. Derfor er det vigtigt, at firmafesten ikke fokuserer for meget på den ene eller på den anden gruppe.

DJ’en spiller lige det du ønsker!

Det helt essentielle ved en firmafest er selvfølgelig musikken. Her vil det være oplagt at tage kontakt til en DJ og forklare, hvordan fordelingen af aldersgruppen i firmaet ser ud. Derved kan der blive lavet en playliste, der rammer alle de deltagende til firmafesten. Når der er styr på musikken, er det næste punkt på dagsordenen oftest alkohol – hvordan det skal serveres og i særdeleshed hvad der skal serveres. Også her differentierer hver person sig fra hinanden, og det er derfor vigtigt at have et bredt udvalg af alkohol til firmafesten. På den måde bliver alle de deltagende stillet tilfredse og kommer ikke til at mangle noget – lige meget, om de er til øl eller cider.

Har i husket musikken til jeres firmafest?

Eftersom en firmafest ofte kan vare til langt ude på natten er det meget vigtigt, at du som arrangør, sikrer at der er mad og snacks til de deltagende. Især natmaden skal være i højsædet, da mange mennesker hurtigt bliver sulten og længes efter noget fedt og salt når promillen begynder at stige. En god måde at stille disse lyster på, er ved at servere pølser og brød. På den måde kan dem, der mangler noget hurtigt til at stille sulten, selv lave en hot dog, og dem der ikke har lyst til noget, kan lade være. På den måde er natmaden ikke særlig formel og er ikke nødvendigvis en afbrydelse i festen, men fungerer mere som en tilføjelse dertil.

Mobildiskotek til voksenfest | Mobildiskotek til voksne