Lej en DJ og få gang i festen

Vælg en DJ til din smag

Står du og skal afholde en større fest eller arrangement i den nærmeste fremtid? Og har du alt det nødvendige grej, men mangler blot en DJ, der kan sætte ekstra gang i festen? Så lej en DJ hos MaxVolume ApS. Vi råder over en række dygtige DJ’s, som alle er erfarne indenfor deres felt, og har spillet og henrykt glade festdeltagere og publikummer til et utal af arrangementer. Når du lejer en af vores DJ’s, får du ikke blot en DJ – du får en spektakulær og sublim lyd- og festoplevelse! Vi har både yngre ambitiøse DJ’s, der sætter gang i det yngre publikum, og garvede ældre DJ’s, som forstår at jonglere rundt med klassikerne.

Gå efter kvalitet

Noget der virkelig kan dræbe stemningen til en fest er, hvis musikken ikke kører,Mobildiskoteksudstyr til brylup og fest07103259 og hvis sangene rammer helt forkert. Det bemærker man, også selv hvis man er lidt beruset, og der er ikke noget værre til en fest, end når DJ’en fumler med musikken. Det forebygger vi her hos MaxVolume ved at kvalitetsteste vores performers. Vi opfordrer altid til, at man ikke går på kompromis med kvaliteten af DJ’s, fordi det er denne person, der skal sætte gang i løjerne til festen. Fungerer det ikke, dør festen ud, og det kan nemt gå hurtigt. Derfor tilbyder vi kompetente DJ’s af høj kvalitet til ethvert form for arrangement, så der er styr på musikken.

Hav en rød tråd på musikken

Når “alle” kan gå op og skifte sang, ender det typisk med en musikalsk pærevælling af forskellige musikgenre på én gang. Der bliver skiftet nummer hvert 30. sekund, og folk bladre rundt fra genre til genre, der ikke passer sammen på nogen mulig måde. Det er ulideligt at høre på, og det dræber stemningen og tømmer dansegulvet lynhurtigt.

Lejer du derimod en DJ, så ved folk, at der er én person, som står for musikken. Og denne person ved hvad, han eller hun foretager sig. Vores DJ’s sørger for, at musikken passer til festdeltagernes smag, festens forløb og tiden på aftenen / natten. Du fastsætter genren i samråd med DJ’en, og hvis der er ønsker undervejs i sættet, finder i også blot ud af det. Vi forsøger altid at imødekomme musikønskerne undervejs, så stemningen forbliver god, uden at det bliver et kaotisk mix. Lej en DJ hos MaxVolume og få den røde tråd i musikken.

Vælg det kompetente – Vælg MaxVolume

Tampa FL Corporate DJ 17

Med andre ord: Lej en DJ hos os – så er du sikker på, at der kommer rigtig gang i festen! Prisen på at leje en DJ er 300 kr. / timen (ekskl. kørsel).
Alt efter hvilken aftale, der laves, kommer vi ud og sætter alt udstyr op og tager det ned igen. Alt dette gøres effektivt og hurtigt. Med MaxVolume er du dækket ind til hvilket som helst arrangement. Bryllupper, skolefester, firmafester, polterabend, gilder, fødselsdage og meget mere! Giv os blot et kald på 23 92 07 91. Vi hjælper dig frem til den bedste løsning for dig og dit arrangement. MaxVolume er dit sikre, kompetente valg af mobildiskotek, og du får mere end, hvad du betaler for. Vi går altid den ekstra meter for vores kunder. Se desuden vores udvalg af udstyr, du kan leje til din fest her.

Lej en DJ ved at skrive til os her!