Lej en DJ og få gang i festen

Står du og skal afholde en større fest eller arrangement i den nærmeste fremtid? Og har du alt det nødvendige grej, men mangler blot en DJ, der kan sætte ekstra gang i festen? Så lej en DJ hos MaxVolume ApS.

Vi råder over en række dygtige DJ’s, som alle er erfarne indenfor deres felt, og har spillet og henrykt glade festdeltagere og publikummer til et utal af arrangementer. Når du lejer en af vores DJ’s, får du ikke blot en DJ – du får en spektakulær og sublim lyd- og festoplevelse!.

Vigtigheden af at leje en god DJ Noget der virkelig kan dræbe stemningen til en fest er, hvis musikken ikke kører, og hvis sangene rammer helt forkert, når endelig der sættes noget musik på.

Når “alle” kan gå op og skifte sang, ender det typisk med en musikalsk pærevælling af forskellige musikgenre på én gang, hvor der bliver skiftet nummer hvert 30. sekund. Det er ulideligt at høre på, og det dræber stemningen og tømmer dansegulvet lynhurtigt.

Lejer du derimod en DJ, så ved folk, at der er én person, som står for musikken. Og denne person ved hvad, han eller hun foretager sig. Vores DJ’s sørger for, at musikken passer til festdeltagernes smag, festens forløb og tiden på aftenen / natten.

Med andre ord: Lej en DJ hos os – så er du sikker på, at der kommer rigtig gang i festen! Prisen på at leje en DJ er 300 kr. / timen (ekskl. kørsel).

Lej en DJ ved at skrive til os her!

dj images