Lej en dørmand

– og få styr på det hele

Få et sikkert arrangement med en dørmand

Ønsker du at sikkerheden skal være i top til jeres firmafest og at der ikke skal være nogen form for problemer blandt de mange gæster? Så kan vi udover at levere lys og lyd også sørge for at du får en sikker fest med hjælp fra vores erfaringsrige dørmænd. Med en dørmand vil du som arrangør kunne slappe helt af, da dørmanden med sikkerhed vil klare eventuelle problemer der nogle gange kan opstå til en firmafest. Du vil være forsikret at der ikke kommer uvedkommende ind til festen, og I kan alle i firmaet nyde aftenen i selskab med hinanden uden uventede forstyrrelser.

Lej en dørmand for gæsternes sikkerhed

Hvis du går med tanker om at holde et større arrangement, så var det måske en god idé, at leje en dørmand, til at holde styr på det hele? En professionel autoriseret dørmand med en solid uddannelse og de rette kompetencer sørger for, at din fest eller dit event forløber efter planen – dermed kan du og dine gæster nyde arrangementet uden de mindste bekymringer. Hos Mobildiskotek MaxVolume er vores fornemmeste opgave at gøre dit arrangement til en succes; derfor har vi samlet et team af dygtige, uddannede og erfarne dørmænd, og de løser enhver opgave med stor professionalisme.

MaxVolume er attraktiv samarbejdspartner

Vi er, med andre ord, en attraktiv samarbejdspartner, når du ønsker at leje en dørmand til et arrangement eller har brug for en erfaren mand til at stå i døren til et eksklusiv event, og vores kunder tæller private, virksomheder, barer, caféer og diskoteker. Hele vores stab af dørmænd har gennemgået en relevant uddannelse og er autoriseret af Rigspolitiet – dermed er du garanteret stor professionalitet, hver gang du benytter dørmænd fra Mobildiskotek MaxVolume.

Hvorfor leje en dørmand?

Der er mange fordele ved at leje en dørmand til din fest eller event:

  • Du får et vågent øje, som sikrer at alle har det godt
  • Du slipper for ubudne gæster
  • Konflikter bliver håndteret hurtigt og professionelt inden de eskalerer
  • Du slipper for bøvl og diskussioner
  • Alle dine gæster får en tryg og god oplevelse

Med andre ord: Lej en dørmand, så er du garanteret en god aften for alle!

Prisen for at leje en dørmand er 300 DKK pr. time (ekskl. kørsel).

Hvis du kontakter os med dine ønsker, vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud, som du ikke kan sige nej til.

The London doorman 538x218
1200px Hotel Doormen in London

lej en dørmand ved at skrive til os

KONTAKT OS