Lej en bartender hos os!

Kreativt og professionelt personale

Vi har også samlet et team af kreative og energiske bartendere, der ikke kun formår at berige dine gæster med lækre cocktails og drinks; vores dygtige bartendere besidder også en unik evne til at kræse om gæsterne og få stemningen skudt i vejret – det vil gøre din fest eller event til en fantastisk oplevelse for dig og dine gæster.

Dygtige bartendere

Med en bartender til fest er det bare noget sjovere og mere stilet. Hvorfor selv bekymre dig om at skulle varte alle dine gæster op, hvis du kan få kyndig cocktail shaker ud, som forstår at servicere dine gæster medet glimt i øjet? Hos MaxVolume har vi nogle erfarne og kompetente bartendere, der har serveret masser af friske og velsmagende drinks og cocktails til et væld af arrangementer.

Få mere tid til at hygge med gæsterne

Vil du have mere tid til at hygge om gæsterne og sikre dig, at de alle får noget lækkert og forfriskende at drikke hele aftenen, er en bartender til fest det oplagte valg. Så skal du ikke sørge for noget som helst selv. Vi kommer med det hele – du skal bare slappe af og nyde dine drinks.

Skal festen være uforglemmelig? Så lej en bartender

Skal der være fest, så lad der være fest! Sæt prikken over i’et og gør din fest helt uforglemmelig: Lej en bartender fra MaxVolume! Hos os er du altid være garanteret et team af bartendere, der ved hvad de laver, og sørger for at alle dine gæster får en sjov aften og god behandling.

Kvalitetstests for din garanti

Vi kvalitetstester ofte vores bartendere og holder løbende øje med, om de lever op til vores strenge krav, nemlig at kunne yde en høj professionalisme og en god perfomance, samt sætte gang i festen!

Gode grunde til at leje en bartender:

  • Dine gæster forkæles med lækre drinks
  • Det giver en ekstra festlig stemning
  • Du ved, at der står en professionel og ansvarlig person bag baren
  • Gæsterne får en god service og oplevelse
  • Din fest vil blive husket!
Lej eventpersonale
bartender1

Professionelle fagfolk

Når du lejer en bartender til fest hos os, får du en professionel bartender ud, der kan lave alle cocktails og drinks, der falder i din smag. Vi kan på forhånd komme med forslag til en håndfuld drinks samt lave et flot drinkskort til det. Så kan dine gæster se, hvad der er at vælge imellem. Det gør det billigere og ikke mindst nemmere for dig, at der ikke skal købes ind til en større palette af drinks.

Vi kan naturligvis imødekomme alle ønsker og behov, hvad angår udvalget. Det er din fest, og vi er bare glade for, at vi må få lov at servere fantastiske cocktails, der smage uforglemmeligt. Lej en bartender til fest, så er du sikker på, at det bliver en god fest.

Lej din bartender her

Med mere end 10 års erfaring og flere tusinder drinks og cocktails shaked og mixed ved vi, hvordan man skaber en god fest baseret lækre drikkevarer. Lej en bartender til fest hos os, så sørger vi for det hele.

Er du interesseret i at høre eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon 23 92 07 91 eller skriv til [email protected]

Gør det nemt – Lej en bartender til brylluppet

Lej en bartender til dit bryllup, så du ikke selv skal bekymre dig om at lave drinks, eller om folk nu også får noget godt og lækkert at drikke. Der er så mange ting at holde styr på til dit bryllup, og derfor vil vi gerne give dig en hovedpine mindre. Lad os om at stå for alle drinks og cocktails. Vi stiller an med det hele – og inden da bliver vi enige om, hvad du gerne vil have serveret for din gæster.

Når du har MaxVolume til at stå for baren, er der ikke en tør gane. Vi holder øje med, om alle får, hvad de har brug for. Vi designer et cocktailkort, der måske består af fem forskellige slags, som er tilpasset til festen. Vi anvender friske råvarer, så alle drinks smager himmelsk.

Erfaring med at håndtere brullypper

Hos MaxVolume er vi kompetente bartendere, der har mere end 10 års erfaring med at lave drinks til bryllupper og andre fester. Vi afpasser bemandingen til festens størrelse, således at alle bliver vartet godt op. Du skal ikke gøre andet end at hygge om gæsterne og være nærværende. Velvidende om at vi har helt styr på det i baren.

Gør det nemt for dig selv og have en bekymring mindre. Lej en bartender til dit bryllup – det giver værdi. Vi kan skræddersy det hele til dig, så du får præcis, hvad du ønsker. Vi lytter til dine ønsker og sørger for at alt spiller.

Kontakt os for et godt tilbud

Skal vi stå for alle drinks og cocktails dit bryllup? Lej en bartender til dit bryllup, så du ikke skal spekulere mere på det. Vi tager os godt af dine gæster, når de lægger vejen forbi baren, så ingen går tørstige hjem. Vi leverer høj kvalitet og virkelig fantastiske drinks.

Kontakt os for nærmere aftale eller spørgsmål til info(a)MaxVolume.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT