Lej eventpiger

– der sætter gang i festen

Eventpiger der sætter gang i festen

Hos MaxVolume leverer vi festen til dig! Du kan få alt fra DJ’s, lysshow og bartendere, til vores fantastiske eventpiger. Står du og skal arrangere det fedeste og vildeste event til dato? Så lad os hos MaxVolume hjælpe dig. Vi står klar med alle setup, store som små. Eventpersonale er en genial løsning, hvis du ønsker at promovere noget, eller hvis festen bare skal have et ekstra pift. Mange benytter vores mulighed for event personale til at øge kendskabsgraden for et brand, produkt eller virksomhed.

Eventpiger der gør sig bemærket

Vores eventpiger sørger altid for at fremstå super professionelle og levere hvad der ønskes. Vi har arbejdet med events og eventpiger siden 2009. De mange års erfaring har gjort at vi altid er meget fleksible og går 100% ind til den enkelte opgave. Med de mange events vi har dækket hos MaxVolume landet over, har vi fået oparbejdet kendskab og spidskompetencer, indenfor mange forskellige brancher.

Lej eventpiger og en DJ

Hvis du ønsker at stable det absolut bedste og mest bemærkelsesværdige event på benene, så anbefales det at du lejer eventpiger sammen med en af vores DJ’s. Således vil du kunne få skabt et brag af en fest til dit event med fuld knald på musikken og eventuelt gratis vareprøver eller smagsprøver eventpigerne kan uddele, hvis dette er hensigten. Du kan ydermere også leje lysshow fra os, så du kan få opsat det ultimative fest setup med alt et fantastisk event bør indeholde.

Lej MaxVolume til at promote dit event!

Skal du have promotet et stort event eller vil du holde en fest med ekstra gang i den? Så lej eventpiger hos MaxVolume! Vores søde og flotte piger sikrer at dit event bliver en succes, og at alle får en uforglemmelig aften. Vores personale er altid smilende, charmerende og yderst professionelle. Mangler du nogle søde eventpiger, der fx kan stå i baren til dit arrangement, servere, sælge drinks eller noget helt fjerde? Så kontakt os endelig – vores personale er klar til at hjælpe dig!

Derfor skal du leje eventpersonale hos MaxVolume

  • De er søde, charmerende og løfter stemningen til ethvert arrangement!
  • De hjælper til i baren, snakker med gæsterne og sørger for at brag af en fest
  • De stiller gerne op og får taget billeder med gæsterne

Prisen på en eventpige fra MaxVolume er blot 249 kr. i timen (ekskl. kørsel)!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
(OBS: Vi leverer kun vores Event-pige service i Nordjylland)

Lej eventpersonale

KONTAKT OS

Lej eventpiger der sætter gang i festen

KONTAKT