Lej dit event-personale hos MaxVolume

Har du idéen til en fantastisk event? Er alt klar til årets store fest, men mangler du personalet til at gøre festen uforglemmelig? Så kan du med fordel kontakte MaxVolume ApS. Vi har samlet et professionelt og talentfuldt team af eventpiger, bartendere og DJ’s – samt dygtige, uddannede dørmænd. Læs mere om vores event-personale her:

The London doorman 538x218

Lej en dørmandLej en bartenderLej en DJLej eventpiger

Du kan booke vores eventpersonale som en del af pakken, når Mobildiskotek MaxVolume skal fyre op under din fest eller event; men de kan også bookes enkeltvis eller som et mindre team. MaxVolume ApS er, med andre ord, en attraktiv samarbejdspartner, når du har brug for en dygtig DJ, kreative bartendere, smilende eventpiger eller autoriserede dørmænd.

Dørmænd

Skal et vagtteam sikre den gode stemning til en privat-, gymnasie- eller firmafest? Har du brug for en dørmand til en eksklusiv event? Eller mangler du dygtige, kvalificerede festivalvagter?

Det finder du hos MaxVolume ApS. Alle vores dørmænd er uddannede og autoriserede af Rigspolitiet, så de leverer en professionel indsats og besidder kompetencerne til at sørge for, at din event, fest eller festival forløber efter planen – og dine gæster føler sig trygge, fra de kommer, til de går. Pris 300 DKK/timen (eks. kørsel)

1200px Hotel Doormen in London
bartender1

Bartendere

En fed event eller en fantastisk fest er ikke det samme uden dygtige bartendere, der mikser cocktails og serverer drinks fra start til slut. De kan mikse gamle klassikere, lange nye, populære drinks over baren og skænke en perfekt fadøl – der bliver kræset om dine gæster, så eventen bliver en stor succes. Pris 249 DKK/timen (eks. kørsel)

DJ’s

Hvis du har setuppet klar til en spektakulær aften eller festival, men der stadig mangler den sidste, altafgørende detalje: en talentfuld DJ, der kan sit kram – og spiller det, dit publikum gerne vil have. Så kan du leje én af vores dygtige DJ’s.

De har erfaring fra nogle af de største natklubber i Ålborg og Nordjylland og har spillet til masser af events og fester over hele landet. Og de leverer altid et show, som er målrettet dit publikum – og matcher dine ønsker og krav. Pris 300 DKK/timen (eks. kørsel)

Lej en DJ med Maxvolume
Lej eventpersonale

Eventpiger

Vores eventpiger er fantastiske til at stå for promotion af en kommende event eller få stemningen til at stige, når festen er i gang. Vil du øge omsætningen, samtidig med at din