Er røgvæske farligt?

Er røgvæske farligt?

Nej, det er det som udgangspunkt ikke. Røg væske som kan købes i Danmark må ikke være giftigt eller skadeligt for helbredet, og herudover skal det også være bionedbrydeligt ifølge OECD 301E/EEC84/449C3, og må desuden heller ikke være brandbart.

Så det er ikke giftigt?

Nej, men det er ikke egnet til at drikke, og det er nok heller ikke sundt at trække vejret igennem en røgmaske – Almindelig fornuft er altid godt at have med i madpakken.

Hvad er røgvæske?

Røgvæske er en vandbaseret olie agtig væske, som hældes i en røgmaskine som består af et varmelegeme, som denne væske bliver pustet igennem og herved får et resultat af: røg. Røgmaskiner benyttes over hele verden på diskoteker, i teatre og ved mobildiskoteker mv. og giver især lyset og laser en ekstra fed effekt.

Hvad røgvæske benytter i?

Vi benytter røgvæske fra MARTIN og nærmere deres JEM ZR MIX til vores røgmaskiner, som giver en god og vedvarende tyk røg effekt, og herudover er det dansk produceret i Frederikshavn.

Kan man fravælge røgmaskiner?

Ja, intet problem. Blot bed DJ’en sødt om at han ikke skal benytte det – Men herved mister i en stor del af showet, bum.

Sælger i røgvæske?

Alt er til salg – Det er bare et spørgsmål om pris. Når vi køber røgvæske, så køber vi stort ind og herved får vi røgvæsken til en ekstra god pris – Vi kan måske også tilbyde dig en bedre pris end butikkerne ?